Anamaria Prodan, momente cumplite. ”Fina a pierdut sarcina!” Ce se întâmplă acum în familia lui Reghecampf

de: Andrei Simion
19 12. 2019

Anamaria Prodan îi este alături finei sale. Aceasta a pierdut o sarcină și se află într-un moment extrem de sensibil din viața sa. Ce se întâmplă acum în familia Prodan-Reghecampf?

Anamaria Prodan, momente de cumpănă. Fina ei a pierdut o sarcină

Anamaria Prodan îi este alături finei sale care a pierdut o sarcină și trece prin clipe teribile. În toamna aceasta, Stanciu și soția sa au primit vestea cea mare și au aflat că urmează să vină rodul iubirii lor. Din păcate, din cauza unor probleme medicale mai vechi, sarcina a fost una cu probleme. Lucrurile s-au agravat în ultimele zile ale trimestrului secund, iar ulterior aceasta a pierdut sarcina.

“În această toamnă, cei doi îndrăgostiți au primit vestea cea mare: doamna Stanciu a rămas însărcinată. Din cauza unor probleme medicale mai vechi, însă, sarcina a fost una cu probleme, iar în ultima vreme consoarta fotbalistului a fost consultată de mai mulți medici din țară. Lucrurile s-au agravat în ultimele zile și, cum Andreea a rămas în România pentru tratament, Stanciu a fost nevoit să se învoiască de la ultimul meci al stagiunii pentru Slavia și să ajungă de urgență la Cluj”, conform prosport.ro. 

Anamaria Prodan, momente cumplite. Fina ei a pierdut o sarcină

Ce probleme au apărut?

Soțul finei impresarei i-a fost alături tot timpul. Cei doi au fost surprinși într-o ipostază extrem de emoționantă: ea se afla pe pautul de spital, iar el o cuprindea cu drag. Din păcate, fătul se oprise din evoluție, iar medicii au semnalat acest lucru, astfel că avortul a fost singura opțiune.

“Din păcate pentru cei doi, fătul s-a oprit din evoluție ceea ce, practic, a însemnat finalul sarcinii. Cei doi nu s-au lăsat însă doborâți de evenimentul nefericit. Andreea a postat o poză pe Instagram, în care îl numește pe soțul său „cel mai mare suport al meu” și spune că a trecut prin „cele mai grele zile ale vieții noastre”, a mai scris sursa citată.