Anamaria Prodan, mesaj neaşteptat transmis fiului lui Laurenţiu Reghecampf în ziua botezului. Se întâmplă după bătaia din stradă

Anamaria Prodan, mesaj neaşteptat transmis fiului lui Laurenţiu Reghecampf în ziua botezului. Se întâmplă după bătaia din stradă
Anamaria Prodan, mesaj pentru Liam, fiul lui Reghecampf

Duminică, 26 septembrie, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf își botează fiul, pe micuțul Liam. Petrecerea de creștinare are loc la Clubul Diplomatic din Capitală, unde invitații au fost aleși pe sprânceană. Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan mezinului fostului ei soț.

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj inedit fiului Corinei Caciuc

Anamaria Prodan surprinde din nou, de această dată cu un mesaj inedit transmis noii familii a lui Laurențiu Reghecampf. În ziua botezului micuțului Liam, celebra impresară a postat o fotografie de arhivă, în care apar ea și Reghe alături de copiii lor, pe vremea când erau doar niște copii.

În dreptul imaginii distribuite pe Instagram, vedeta a postat un mesaj impresionant la adresa fiului Corinei Caciuc, care astăzi a primit Sfânta Taină a Botezului.

„Noi familia Prodan ii uram celui mic Liam viața de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărută in presa, va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre!

Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervam dreptul de a închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot.

„Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează!”

Anamaria Prodan a specificat că nu vrea să mai audă critici aduse la adresa familiei sale, asigurându-și urmăritorii din mediul online că, de acum înainte, problemele domestice vor rămâne în spatele ușilor închise ale căminului său.

Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem că-și doresc faima și bani ! Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi!

Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan Reghecampf.”, a scris faimoasa impresară pe contul său de Instagram.

Reamintim că, acum două zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unui conflict aprins, ce s-a lăsat cu vorbe dure, corecții fizice, violență și plângeri la secția de poliție.