Anamaria Prodan, mesaj după ce s-a aflat de idila dintre Kamara și Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf

Anamaria Prodan a transmis un mesaj după ce s-a aflat de idila dintre Kamara și Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf. Se știe că impresara nu traversează o perioadă foarte bună a vieții, ea aflându-se în plin proces de divorț cu soțul său, Laurențiu Reghecampf. Pe rețelele de socializare, vedeta a postat un nou mesaj cu subînțeles, care a stârnit curiozitatea fanilor.

Anamaria Prodan, mesaj după ce s-a aflat de idila dintre Kamara și Corina Caciuc

Despre actuala iubită a antrenorului Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, au ieșit la iveală detalii interesante. Se pare că tânăra a fost iubita lui Kamara, în urmă cu mulți ani. Solistul a oferit și primele declarații despre iubita lui Reghe.

”Nu vreau să dau nicio declarație, nu am nimic de zis. Nu vreau să intru în scandal cu nimeni, nu ma bag în casa nimănui”, a mărturisit artistul Kamara de la Alb-Negru, în exclusivitate pentru Impact.ro.

La scurt timp după ce au apărut informații despre Kamara și actuala iubită a lui Reghe, Anamaria Prodan a scris un mesaj dur pe Instagram. Deși a mărturisit de multe ori că nu are de gând să-i facă rău sau să se răzbune pe fostul ei partener, se pare că lucrurile stau cu totul altfel. În mesajul publicat pe rețelele de socializare, Anamaria Prodan vorbește chiar despre răzbunare.

„Uneori, cea mai bună răzbunare este să zâmbești și să mergi mai departe!”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei personal de Instagram.

În urmă cu mai bine de o lună, Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan, după 15 ani de căsnicie. Mai mult decât atât, actuala iubită a lui Reghecampf ar fi însărcinată în patru luni și îi va dărui un fiu antrenorului de fotbal. De menționat este că cei doi s-au cunoscut în Dubai, întrucât tânăra originară din Deva a locuit o perioadă acolo.

Divorțul dintre Reghe și Anamaria Prodan, dezbătut în presa din Italia

“Rușinea adusă familiei noastre este intolerabilă! Este greu, astăzi trebuie să fiu lângă copiii mei care au fost abandonați de tatăl lor și ar fi periculos să-i las în pace. Astăzi fostul meu soț așteaptă un alt copil.

Toate acestea nu sunt bune pentru ei. Dar când rezolv aceste probleme, da, aș vrea să cumpăr un club din Italia și pentru că fotbalul italian este extraordinar. Familia mea a fost mereu pe prima pagină a ziarelor, cel puțin până când fostul meu soț i-a denigrat. Dar eu și copiii mei, ne-am dori un club în Italia”, a spus Anamaria Prodan, pentru site-ul Tuttomercatoweb.

Despre Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a mai afirmat:

”(…) Este greu de gestionat. Mă sună mulți oameni din lumea fotbalului. A fost nevoie de multă muncă pentru a-l face cunoscut pe fostul meu soț. Nimeni nu-l știa până am apărut eu. M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani, lucru pe care l-au aflat și copiii de pe internet. Nu am vrut ca știrile astea să ajungă la ei”, a mai precizat Anamaria Prodan.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI