Anamaria Prodan, mesaj de ultimă oră pentru Reghe și Corina Caciuc. Singurul lucru pe care îl mai vrea

Anamaria Prodan, mesaj de ultimă oră pentru Reghe și Corina Caciuc. Singurul lucru pe care îl mai vrea
Anamaria Prodan, mesaj de ultima ora pentru Reghe si Corina Caciuc

Anamaria Prodan nu se dezice și le mai transmite încă un mesaj lui Laurențiu Reghecampf și iubitei sale Corina Caciuc, femeia care-i va dărui un copil în doar câteva luni de zile. Celebra impresară a făcut dezvăluiri șocante, pe pagina sa oficială de Instagram, despre fostul ei partener și amanta sa. Despre ce este vorba.

Ce le-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf și iubitei sale

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să-și spună adio, după 13 ani de căsătorie. Cele două vedete vor avea prima înfățișare a divorțului în data de 7 februarie, iar fanii celor doi încă nu-și revin din șoc.

Agentul FIFA a distribuit, recent, un mesaj dur la adresa fostului ei soț și a Corinei Caciuc, iubita actuală a lui Reghe, femeia care-i va dărui antrenorului un copil, în luna mai a acestui an.

Sinceră, directă și transparentă, așa cum i-a obișnuit pe toți dintotdeauna, Anamaria Prodan a decis să dea cărțile pe față și să facă anumite mărturisiri despre Laurențiu Reghecampf și noua sa parteneră de viață, după ce antrenorul de la Universitatea Craiova a postat prima ecografie cu bebelușul din burtica iubitei sale.

„Dacă nu era Caciuc la timonă, era alta!”

Anamaria Prodan a subliniat din nou faptul că familia și copiii ei sunt extrem de afectați de situația stânjenitoare în care au fost puși din cauza lui Laurențiu Reghecampf.

Mai mult de atât, celebra impresară de fotbat susține că nu o învinovățește pe Corina Caciuc de problemele sale, fiind convinsă că putea fi oricine altcineva în locul ei.

„Ca să se liniștească Reghe am să declar ceva care poate o să uimească audienta. Această fată Caciuc nu are nici o vină. Nici cea mai mică. Ca ea sunt mii care caută un loc cald și o familie ! Nu contează cu ce s-a ocupat sau cu ce se ocupă. Nu e treaba noastră.

Dacă nu era Caciuc la timonă, era altă Caciuc. Deci! Familia mea vrea jumătate din ce a dispărut. Atât ! Nimic mai mult. Eu nu judec pe nimeni. Am primit mii de poze cu amanta soțului meu. Unele mai Ok. Altele mai rele. Nu ma interesează nimic.

Am copiii mei pt care trăiesc frumos departe de lumea macabră a soțului meu. Faptul că Vb urât de familia lui prin oraș nu ne mai interesează. Noi l-am ridicat , el a coborât. Noi însă avem dreptul să vorbim și să ne dăm cu părerea căci beneficiem de libertate de exprimare.

Deci academiciana Corina cu diploma la Cambridge și afaceri de milioane de euro în China nu are vina că Reghe și-a devalizat familia că și-a bătut joc de copiii lui care azi nu pot să ridice capul de rușine.

Toate astea-s doar din vina lui și o să plătească legal Pt fiecare mișcare greșită și Pt fiecare batjocoră adusă familiei mele. Felicitari Pt îngerul mic și să-l ajute Dumnezeu sa nu simtă caracterul tatălui lui cum l-au simțit copiii mei. Vă Mulțumesc „, a scris Anamaria Prodan pe pagina ei personală de Instagram.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 13 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un fiu adolescent pe care-l alintă Bebeto. Prima înfățișare a divorțului Prodan – Reghecampf va avea loc pe 7 februarie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI