Anamaria Prodan îi dă lovitura lui Gigi Becali. Impresarul i-a stricat planurile patronului de la FCSB

de: Ștefan R. Apostol
04 08. 2020

Nici nu s-a terminat încă actualul sezon din Liga 1, că deja impresarii și managerii de cluburi se pregătesc de transferuri pentru a-și întării loturile pentru nouls ezon 2020-2021. Printre cei care au demarat procesul de întărire al lotului sunt și sibienii de la Hermannstadt.

Anamaria Prodan îi fură un jucător lui Gigi Becali

La începutul lunii iunie presa sportivă vorbea de mijlocașul celor de la Gaz Metan Mediaș, Boubacar Fofana și de faptul că devenise liber de contract. Imedait după anunțul celor de la Mediaș fotbalistul a devenit interesant pentru finanțatorul FCSB, acesta anunțând că și l-a dorit și la finalul sezonului 2019 – 2020, dar nu ajunsese la o înțelegere profitabilă, atât pentru club, cât și pentru fotbalistul de 30 de ani. Astăzi presa de specialitate scrie că Anamaria Prodan, membru în consiliul de administrație al grupării sibiene, a reușit parafarea contractului cu mijlocașul de 30 de ani.

Impresarul i-a stricat planurile patronului de la FCSB

Inițial Gigi Becali era dispus să îl cumpere pe Boubacar, dar tranzacția a picat datorită sumei cerute de impresari și de sportiv, suma transferului fiind de 200.000 de euro. Jucătorul ceurse la semnare 80.000 de euro, restul de 120.000 de euro, fiind solicitați de impresarii acestuia. Acum, la finalul sezonului 2019-2020, mijlocașul s-a despărțit, liber de contract, de gruparea din Mediaș, așa că Anamaria prodan a profitat de această ocazie și l-a convins pe Boubacar să semneze cu Hermannstadt pentru două sezoane.

„Am fost loial clubului, am avut ofertă de la FCSB în decembrie. Dar sunt genul de persoană care respectă proiectul în care e implicat. (…) Acum viitorul meu este deschis, am nişte proiecte importante pe masă, interes din partea altor cluburi și voi merge în Portugalia să mă văd cu agentul meu şi să decid cea mai bună opţiune pentru mine. Vreau o echipă ambiţioasă care să lupte pentru titlu. Pentru mine, varianta România rămâne deschisă.

Anamaria Prodan îi dă lovitura lui Gigi Becali. Impresarul i-a stricat planurile patronului de la FCSB

Voi vedea ce e mai bine pentru mine pentru că sunt ambiţios, vreau o echipă la fel de ambiţioasă. România îmi place, oamenii, fotbalul de aici. Uşa e deschisă, acum sunt liber, merg înapoi în Portugalia şi vom vedea. Poate reîncep negocierile (cu FCSB), vom vedea. E important ca echipa care mă doreşte să considere că am calităţile care să o ajute. Sunt deschis la orice discuţie. Îmi doresc să mă întorc în România, vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Boubacar Fofana într-un interviu pentru Mediafax, anul trecut.