Anamaria Prodan iese la atac. Ce mesaj i-a transmis presupusei amante a lui Reghecampf

Anamaria Prodan iese la atac. Ce mesaj i-a transmis presupusei amante a lui Reghecampf
Anamaria Prodan iese la atac. Ce mesaj i-a transmis presupusei amante a lui Reghecampf

Scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se adâncește. După ce a ieșit la iveală că lucrurile dintre cei doi nu stau deloc bine și chiar vor să divorțeze, acum impresara a lansat un atac.

Anamaria Prodan iese la atac. Ce mesaj i-a transmis presupusei amante a lui Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut noi declarații cu privire la divorțul de Laurențiu Reghecampf. Ea spune că dacă soțul ei are o amantă, cu siguranță o va căuta și o va a găsi.

După ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează, Anamaria a spus că totul a fost o glumă. În plus, a mai precizat vedeta, nu știe nimic despre o presupusă amantă, însă în cazul în care există, va face tot posibilul să o găsească.

“Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”, a declarat vedeta pentru spynews.ro.

Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles: „Ești praf”

În plus, impresara a postat un mesaj pe Instagram în care vorbea despre bărbații care au amante. Anamaria Prodan a spus că bărbații care au amantă nu merită niciun fel de respect și sfârșesc pierzându-și familia.

“Bărbații care au amante nu au nici în capul de sus, nici în altele nimic. Sunt mici fără ouă, fără personalitate, fără coloană vertebrală Fără putere. Sunt gâște! Întâi fă-ți nevasta să se simtă bine, că ea îți spune adevăvul: dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu. Amanta, ca să-ti ia cașcavalul 🤣și dacă ești obez, îți zice că  ești tras prin inel 🤣

Deci, concluzia este că cei ce caută și plătesc femei sunt gâște, specie proastă care nu au încredere în ei și caută confirmări și reconfirmări. Numai că-s așa de retarzi, că termină distruși de astfel de arătări, își pierd copiii, familia, respectul în fața tuturor… Și când se termină bănuțul, sărăcia le dă un mare bocanc în funduleț. Și rămân în șanț.

O familie ca a mea cu principii nici nu poate viziona un așa tablou în casa noastră. Iar eu sa bat amante??? Pai. Sunt bătute de soartă. Vă dați seama: să stai pe spate o viață cu picioarele desfăcute… și… totul deschis??? Pfff, ești praf. Eu numai dacă mă uit la maimuțe din astea se evaporă! Așa că… Terminați cu prostiile astea și mergeți către altă familie. (…)”, a spus Anamaria, după ce presa a scris că ar fi avut o altercație cu amanta lui Laurențiu Reghecampf.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI