30 nov. 2021 | 11:12

Anamaria Prodan, goală pe internet. Imagini incendiare cu impresara, demne de filmele pentru adulţi: “O să plătească cumplit”

Monden
Anamaria Prodan, goală pe internet. Imagini incendiare cu impresara, demne de filmele pentru adulţi: “O să plătească cumplit”
Anamaria Prodan și-a ieșit din minți: primele mărturii după ce pozele cu ea goală au ajuns pe internet

Anamaria Prodan este foc și pară! Cunoscuta impresată intră fără să vrea într-un nou scandal. Din păcate, noile detalii care au supărat-o vin în timp ce ea se află în plin divorț de tatăl fiului său. Fotografii incitante cu vedeta au ajuns pe tot internetul. Cum a reacționat aceasta?

Anamaria Prodan și-a ieșit din minți: fotografii incitante cu ea au ajuns pe internet

O serie de fotografii pe care Anamaria Prodan le voia doar pentru cîțiva ochi au ajuns pe mâna cui nu trebuie. Aceasta face scandal și vrea să știe cine este responsabil pentru un asemenea lucru. Din păcate, veștile care o întrist ează vin chiar în timp ce vedeta se află în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecamp.

Impresara oferă acum primele declarații despre imaginile cu ea dezbrăcată și despre persoana care le-ar fi ‘scăpat’ pe internet, în condițiile în care pozele erau trimise strict către soțul ei.

Încă soția lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit că nu se aștepta la o astfel de situație și subliniază că cel care a publicat imaginile va plăti din punct de vedere legal. Aceasta bănuiește că ar fi cineva apropiat antrenorului pentru că doar lui i-a trimis fotografiile. Vedeta este șocată de faptul că se află în această postură și declară că niciodată nu și-a permis nimeni așa ceva.

„El era singurul care le deținea”

”Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală. El era singurul care le deținea.

Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți sa insinueze. Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal”, a declarat Anamaria Prodan.

Impresara a mai mărturisit că persoana care i-a dorit răul și care a postat fotografiile pe internet cu ea goală o să plătească pentru acest lucru. Anamaria Prodan a făcut deja toate demersurile legale în acest sens.

”La această oră, toți știm cine le-a furat din telefonul soțului meu și știm o parte din cei ce le-au distribuit. Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri”, a mai adăugat sexy impresara, pentru spynews.ro.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro