Anamaria Prodan, goală pe internet. Imagini incendiare cu impresara, demne de filmele pentru adulţi: “O să plătească cumplit”

Anamaria Prodan, goală pe internet. Imagini incendiare cu impresara, demne de filmele pentru adulţi: “O să plătească cumplit”
Anamaria Prodan și-a ieșit din minți: primele mărturii după ce pozele cu ea goală au ajuns pe internet

Anamaria Prodan este foc și pară! Cunoscuta impresată intră fără să vrea într-un nou scandal. Din păcate, noile detalii care au supărat-o vin în timp ce ea se află în plin divorț de tatăl fiului său. Fotografii incitante cu vedeta au ajuns pe tot internetul. Cum a reacționat aceasta?

Anamaria Prodan și-a ieșit din minți: fotografii incitante cu ea au ajuns pe internet

O serie de fotografii pe care Anamaria Prodan le voia doar pentru cîțiva ochi au ajuns pe mâna cui nu trebuie. Aceasta face scandal și vrea să știe cine este responsabil pentru un asemenea lucru. Din păcate, veștile care o întrist ează vin chiar în timp ce vedeta se află în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecamp.

Impresara oferă acum primele declarații despre imaginile cu ea dezbrăcată și despre persoana care le-ar fi ‘scăpat’ pe internet, în condițiile în care pozele erau trimise strict către soțul ei.

Încă soția lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit că nu se aștepta la o astfel de situație și subliniază că cel care a publicat imaginile va plăti din punct de vedere legal. Aceasta bănuiește că ar fi cineva apropiat antrenorului pentru că doar lui i-a trimis fotografiile. Vedeta este șocată de faptul că se află în această postură și declară că niciodată nu și-a permis nimeni așa ceva.

„El era singurul care le deținea”

”Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală. El era singurul care le deținea.

Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți sa insinueze. Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal”, a declarat Anamaria Prodan.

Impresara a mai mărturisit că persoana care i-a dorit răul și care a postat fotografiile pe internet cu ea goală o să plătească pentru acest lucru. Anamaria Prodan a făcut deja toate demersurile legale în acest sens.

”La această oră, toți știm cine le-a furat din telefonul soțului meu și știm o parte din cei ce le-au distribuit. Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri”, a mai adăugat sexy impresara, pentru spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI