Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase: suspectă de cancer. A ținut totul secret ca să nu își îngrijoreze familia

Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase: suspectă de cancer

Impresara Anamaria Prodan a dezvăluit că a fost suspectă de cancer la sân. Vedeta a ținut totul secret ca să nu își îngrijoreze familia.

Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer mamar

Anamaria Prodan a vorbit, în cadrul emisiunii ”Teo Show”, în urmă cu ceva vreme, despre cea mai grea încercare din viața ei. După ce a dezvoltat mai mulți noduli la sâni, a aflat că este suspectă de cancer mamar. A dat fuga la o clinică de specialitate pentru analize, apoi a descoperit că nu este cazul de cancer la sân. Anamaria a dezvăluit că numai soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a fost cel care a știut de la bun început prin ce trece și a susținut-o.

Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase: suspectă de cancer. A ținut totul secret ca să nu își îngrijoreze familia
Anamaria și Laurențiu Reghecampf

„Atunci când ai probleme, îţi dai seama că ai nişte prieteni minunaţi. Eu am trecut prin momente foarte grele şi nu am fost singură. Am avut mai mulţi noduli şi a durat mai mult până au făcut biopsie la toţi. La început nu a ştiut nimeni, nu am spus pentru că nu am vrut să îşi facă griji. Doar soţul meu a ştiut, m-a încurajat non-stop şi am avut numai discuţii pozitive”, a povestit Anamaria Prodan la Kanal D.

”Am stat 8 zile în spital și nu am ieșit de acolo”

Mai apoi, impresara a explicat că a stat 8 zile în spital pentru că i-a fost teamă de speculațiile presei, dar în special de informațiile care ar putea ajunge la urechile celor dragi, veștile nefiind, la acel moment, concrete. Fără să își dorească acest lucru, după câteva zile, timp în care a stat internată, detalii despre starea de sănătate au ajuns la mama ei, care a început să plângă, crezând că este adevărat, dat fiind că o știa pe Anamaria plecată în America, iar ea se afla în Turcia, la control.

„Am stat 8 zile în spital şi nu am ieşit de acolo. Nu am ieşit pentru că mi-a fost frică de speculaţiile din presă. Dar de ceea ce îţi este frică, aia ţi se întâmplă. Mama când a aflat a început să plângă atunci când a aflat. Ea ştia că sunt în America, iar eu eram în Turcia la control”, a completat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI