Anamaria Prodan, dezvăluire șocantă despre Fane Spoitoru. Ce a putut spune și despre Nuțu VIDEO

Anamaria Prodan, dezvăluire șocantă despre Fane Spoitoru. Ce a putut spune și despre Nuțu VIDEO
Anamaria Prodan, dezvăluiri despre legăturile pe care le are cu Fane Spoitoru și Nuțu Cămătaru

Anamaria Prodan a decis să își deschidă sufletul în fața lui Codin Maticiuc. Cunoscuta impresară a discutat despre mai multe aspecte inedite ale vieții sale. Extrem de sinceră, aceasta nu s-a ferit să discute despre legăturile pe care le are cu Fane Spoitoru și Nuțu Cămătaru.

Ce a spus Anamaria Prodan despre Fane Spoitoru și Nuțu Cămătaru

Codin Maticiuc a marcat o nouă reușită. Acesta a invitat-o pe Anamaria Prodan la podcast-ul său, iar fanii au putut să afle câteva informații despre impresară din teaser-ul dezvăluit pe Youtube. Ulterior, videoclip-ul integral o să fie postat de către omul de afaceri.

Anamaria Prodan se află în plin divorț cu Laurențiu Reghecampf. Vedeta s-a decis să nu lase problemele din viața amoroasă să o doboare și s-a axat pe foarte multe proiecte. Aceasta le-a demonstrat tuturor că este o adevărată luptătoare, concentrându-se pe afaceri și tot felul de apariții.

„Niciodată nu m-am dezis de ei”

Cunoscuta impresară a discutat și despre legăturile pe care le are cu lumea interlopă. Aceasta a punctat că s-a înțeles extrem de bine cu Bebe Cămătaru și Fane Spoitoru, pe care îi consideră ca niște frați pentru ea. Aceasta a mărturisit că o să aibă mereu o relație frumoasă de prietenie cu aceștia.

De asemenea, Codin Maticiuc a vrut să afle dacă Anamaria Prodan îl cunoaște pe Nuțu Cămătaru, protagonistul ultimei cărți de care s-a ocupat. Răspunsul a fost unul afirmativ.

„Anamaria Prodan: De acolo a plecat șmecheria. Știi, apropo de cartea ta cu Nuțu Cămătaru. Deci eu eram cu Fane. Eram cu Fane Spoitoru.

Codin Maticiuc:: Cum adică erai cu Fane Spoitoru?

Anamaria Prodan: Adică eram în același anturaj, prieteni eram, cu Fane Spoitoru. Domnule, Anamaria Prodan umblă cu Bebe Cămătaru. Pentru mine au fost frații mei. Și niciodată nu m-am dezis de ei.

Codin Maticiuc: Cu Nuțu te știi?

Anamaria Prodan: Dar cum să nu? Ia întreabă-l.”, au zis cei doi în podcast-ul lui Codin Maticiuc.

Ce a spus vedeta despre Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a avut cuvinte grele de spus la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Vedeta a susținut că fostul soț le oferea bani altor femei de mai mulți ani. Cei doi s-au despărțit recent, iar de atunci antrenorul și-a asumat relația cu noua iubită.

„Ce asta, mă? Păi, ăsta de opt ani de zile îi deschidea uneia salon, alteia îi dădea bani. Păi, ce fel de bărbat ești, mă, nebunule?!!”, a transmis aceasta.

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează a venit ca un trăznet pentru mulți fani. Numeroase persoane credeau că aceștia au o legătură care nu poate să fie ruptă, însă situația a fost alta. Între timp, antrenorul o să devină tătic pentru a treia oară, noua iubită fiind însărcinată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI