07 iul. 2020 | 14:44

Anamaria Prodan dă o nouă lovitură financiară. Doar o piesă costă 10.000 de euro

Monden
Anamaria Prodan dă o nouă lovitură financiară. Doar o piesă costă 10.000 de euro
Anamaria Prodan se mândrește cu o nouă afacere

Anamaria Prodan dă lovitura în afaceri! Ce planuri are vedeta și cu cine va colabora pentru noul său proiect? Doar o piesă costă suma fabuloasă de 10.000 de euro.

Anamaria Prodan dă lovitura în afaceri

Anamaria Prodan își deschide un magazin de lux. Dar nu face asta singură! O celebră creatoare de modă îi este alături în noua aventură. Cunoscuta impresară se va bucura cu siguranță de un real succes, pentru că fanele sale sunt mai mult decât pregătite să-i calce pragul magazinului care se va numi „Prodan & Stavros”. Ana a venit cu banii, iar creatoarea Georgiana Stavrositu va fi cea care va realiza ținutele. Totul va merge ca pe roate cu siguranță tocmai că este o afacere în familie, designer-ul fiindu-i afaceristei o bună prietenă.

Toamna trecută, aceasta a purtat o rochie de 10.000 de euro la Gala Performanței și Excelenței, unul din cele mai importante evenimente în care sunt premiați oameni din toate domeniile. Creația aparținea creatoarei de modă cu care va colabora. “Georgiana mi-a cerut să merg pe mâna ei şi să am încredere în ea! Şi m-am simţit absolut extraordinar în rochia sa, demnă de femeia numărul 1 în România. Ca femeia secolului, nu doar a anului. Deocamdată actualizăm produsele din magazinul nostru, vom reveni în curând”, a declarat Anamaria pentru Fanatik, citat de wowbiz.ro. Lucrurile create de Stavrositu se vând chiar și în celebrele galerii Lafayette, iar ținutele îi sunt apreciate în mai multe țări.

Anamaria Prodan își deschide magazin de lux

Anamaria Prodan își deschide magazin de lux

Câți bani a dat soția lui Reghecampf la Hermannstadt

„Anamaria ne-a pus la dispoziție 350.000 de euro, sub formă de împrumut, deci bani sunt acum. Le vom plăti băieților un salariu pe 8 sau 9 iunie, altul pe 25 iulie, iar restul banilor le vor intra în conturi până la finele sezonului”
Claudiu Rotar (Sursa: GSP)

„Sportul și fotbalul, mai ales, trebuie să trăiască și să meargă mai departe. Este păcat să le lăsăm să moară. Sibiul este un oraș minunat, cu oameni minunați, care merită o echipă minunată”
Rebeca Dumitrescu

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro