Anamaria Prodan dă o nouă lovitură financiară. Doar o piesă costă 10.000 de euro

Anamaria Prodan se mândrește cu o nouă afacere

Anamaria Prodan dă lovitura în afaceri! Ce planuri are vedeta și cu cine va colabora pentru noul său proiect? Doar o piesă costă suma fabuloasă de 10.000 de euro.

Anamaria Prodan dă lovitura în afaceri

Anamaria Prodan își deschide un magazin de lux. Dar nu face asta singură! O celebră creatoare de modă îi este alături în noua aventură. Cunoscuta impresară se va bucura cu siguranță de un real succes, pentru că fanele sale sunt mai mult decât pregătite să-i calce pragul magazinului care se va numi „Prodan & Stavros”. Ana a venit cu banii, iar creatoarea Georgiana Stavrositu va fi cea care va realiza ținutele. Totul va merge ca pe roate cu siguranță tocmai că este o afacere în familie, designer-ul fiindu-i afaceristei o bună prietenă.

Toamna trecută, aceasta a purtat o rochie de 10.000 de euro la Gala Performanței și Excelenței, unul din cele mai importante evenimente în care sunt premiați oameni din toate domeniile. Creația aparținea creatoarei de modă cu care va colabora. “Georgiana mi-a cerut să merg pe mâna ei şi să am încredere în ea! Şi m-am simţit absolut extraordinar în rochia sa, demnă de femeia numărul 1 în România. Ca femeia secolului, nu doar a anului. Deocamdată actualizăm produsele din magazinul nostru, vom reveni în curând”, a declarat Anamaria pentru Fanatik, citat de wowbiz.ro. Lucrurile create de Stavrositu se vând chiar și în celebrele galerii Lafayette, iar ținutele îi sunt apreciate în mai multe țări.

Anamaria Prodan își deschide magazin de lux
Anamaria Prodan își deschide magazin de lux

Câți bani a dat soția lui Reghecampf la Hermannstadt

„Anamaria ne-a pus la dispoziție 350.000 de euro, sub formă de împrumut, deci bani sunt acum. Le vom plăti băieților un salariu pe 8 sau 9 iunie, altul pe 25 iulie, iar restul banilor le vor intra în conturi până la finele sezonului”
Claudiu Rotar (Sursa: GSP)

„Sportul și fotbalul, mai ales, trebuie să trăiască și să meargă mai departe. Este păcat să le lăsăm să moară. Sibiul este un oraș minunat, cu oameni minunați, care merită o echipă minunată”
Rebeca Dumitrescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI