19 oct. 2021 | 16:47

Anamaria Prodan, cel mai dur mesaj către Laurențiu Reghecampf: ”Nu mai are ce căuta lângă noi. Mă simt super trădată. Mama se întoarce în mormânt”

Monden
Anamaria Prodan, cel mai dur mesaj către Laurențiu Reghecampf: ”Nu mai are ce căuta lângă noi. Mă simt super trădată. Mama se întoarce în mormânt”
Anamaria Prodan nu il iarta pe Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan a venit în emisiunea lui Catalin Maruta, unde a vorbit despre divortul de soțul ei, Laurentiu Reghecampf. Aceasta l-a ataact dur pe antrenor.

Anamaria Prodan, cel mai dur mesaj către Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan are numai cuvinte dure la adresa lui Laurentiu Reghecampf:

”As vrea sa fiu mai slaba. Niciodata nu o sa fiu ranita, eu sunt o invingatoare, eu am invins viata. Eu am aflat prima data de divort cand conduceam si m-a oprit un politist sa imi zica: ”Vai, ce am citit, doamna Prodan”. Eu aflu totul din presa.  L-am sunat pe Regehe, m-am certat cu Horia Ivanovici, eu ziceam ca nu este adevarat, el zicea ca asa i-a zis Reghe. Si tot asa. Probabil ca o sa primesc actele de divrot. Foarte rar vorbim. Eu am spus frumos tot ce am spus.

El va ramane soarele nostru, noi asta am fost, pentru mine nu mai este loc de impacare. Un om nu-si poate trada familia si copiii, lasand la o parte tot, bijuterii, familia cand ti-ai pierdut-o te-ai pierdut pe tine. Noi am trait o perioada foarte grea, un an de zile am incercat sa o salvez pe mama mea, eu un an si o luna eu nu am facut absolut nimic, am incercat sa imi salvez mama, ea a muncit si l-a iubit pe Reghe.

Pentru mine este o tradare fabuloasa, dar sunt suflete firave si cred ca noi venim pe lume sa reparam.  Eu nici azi nu vreau sa cred asa ceva, s-a terminat pentru mine, nu mai este cale de impacare pentru mine. Divortul va merge inainte. Eu pot sa divortez in 30 de minute la Ambasada Americana, eu sunt cetatean american. Eu i-am explicat lui. El urma sa isi ia si el cetatenia, dar daca divorteaza…”, a spus Anamaria Prodan.

”Nu mă doare, îmi e greață”

Anamaria Prodan a spus că nu regreta nimic.

”Eu sunt omul care nu regreta nimic, m-as marita tot cu el, dar cu cel pe care l-am cunoscut la inceput. Cel pe care il cunosc azi este un strain pentru mine si familie. Nu imi doresc sa fiu tarata in asa ceva, nu il cunosc pe omul de azi.

Noi am trait in familia asta, am facut orice, noi am avut o relatie copii-familie extraordinara. Noi nu vorbim, refularile copiilor cateodata… Ma deranjeaza asocierea sau sa fie comparata ea, sa facem oda unui domn sot-tata-care a plecat cu cineva, pe care o stim altfel si sa facem o poveste de dragoste.

Trebuia sa avem o decenta sa nu aparem in poze (n.red. se refera la pozele in care el si Corina au aparut). Am avut o discutie cu sotul meu in care imi spunea ca cineva au deschis niste conturi fake de instagram, ca ea nu a vrut sa apara nicioadata in presa dar nu se stie cum au ajuns pozele. Presa are poze date de sotul meu. Eu imi doresc pebtru el sa isi continue drumul pe care eu i l am dat, am facut o echipa buna impreuna. Dar ea nu vrea in presa? Era mare scandal la OTV ca era violata.

Nu ma doare, imi e greata, pentru familia mea este ceva oribil. Fetele mele si baiatul meu, imi spun ca le e rusine sa se duca la scoala. Nu stiu ce facea in Dubai. Sotul meu este un om unic, lumea nu a nteles de ce am atras atat cu el, nu am sa dau satisfactie nimanui doar de dragul unei pipite.

Este insarcinata? Nu stiu, nu ma intereseaza!  E penibil. E jenant ce se intampla cu Laurentiu care trebuie sa fie tata pentru jucatori, un exemplu. Eu am sa fac in asa fel incat copilul meu care azi nu isi doreste sa aiba de-a face cu nimeni in afara de mine si fete, azi este o umbra.

Daca Laurentiu facea asta cand era mic, copilul nu stia. Eu nu am crezut multe pe care fosta sotia mi le-a spus, noi ne-am intalnit toti trei atunci. Anamaria era divortata, el era separat de 2 ani de familia lui, el cand a venit de la antrenament s-a asezat la masa cu noi. Am plecat cu el intreband: mai puteti sa va salvati casnicia?

Eu cu Mariana( n.red. fosta soție a lui Reghe) nu am avut niciodata, nu i-am facut niciodata rau, eu l-am crescut pe baiatul ei si am avut mai multa grija de el decat de copiii mei, ca sa nu simta vreo diferenta. Eu am hotarat ca Marianei sa i se ia o masina scumpa. Ca eu asa sunt. Eu azi ma lupt ca cei trei copii, patru, pentru ca Luca va fi toata viata copilul meu, sa fim safe. Sa nu aruncam totul, ca vine o domnisoara… Cand am vazut cu cine avem de-a face, nu mai are ce sa caute langa noi.

Greselile lui Laurentiu au fost explicate de toti prietenii comuni, de vreo 200 de prieteni comuni, iertat, dar umilinta nu poate fi iertata la infinit. (…) Daca eu te bat pe tine, inseamna ca traiesc cu tine? Ma refer la Alexa aici (n.red. Dan Alexa). Era ciudat sa ma cupleze presa cu femei.

Mi s-a cerut de catre sot sa renunt la nume. Ma intereseaza ca copiii mei sa fie bine. Nu e o lovitura puternica asta cu Reghe, ci moartea parintilor mei a fost o lovitura. Toata munca mea de 16 ani ca sa il aduc pe Laurentiu unde l-am lasat acum 2 ani, cand am avut problemele cu mama….El ar fi trebuit sa fie mai atasat de familie

El era in Dubai, dar tu te-ai fi gandit vreodata ca se combina cu o domnsioara ca asta: eu sunt supertradata, si copiii la fel.

Cum sa te duci tu la un dusman al meu? La Gigi Becali? Nu mai are ce căuta lângă noi. Mă simt super trădată. Mama se întoarce în mormânt…

(…) Nu vreau sa cred, pentru ca nu este Laurentiu Reghecampf. (…) Fiecare meci al lui este privit de noi ca inainte, iar Bebe se uita si plange. Laurentiu va ramane sufletul nostru forever, dar atat și nimic mai mult. Fiecare pasare pe limba ei piere.”, a spus Anamaria Prodan in emisiunea La Maruta.

Anamaria Prodan a dat mai multe declarații în emisiunea de azi a lui Cătălin Măruță. Vezi AICI cu ce pleacă Reghe, de fapt, din căsnicia cu Anamaria Prodan și cu ce îl are la mână Anamaria Prodan pe Laurenţiu Reghecampf.

PlaySport
Claudia Puican reacționează după ce Armin Nicoară și Sindy apar tot mai apropiați la „Insula de 1 milion”: „Verigheta?”
Ego.ro
INCREDIBIL cum arăta Roxana Ionescu acum 20 de ani, când poza fără haine! Imaginile XXX au scăpat pe net
Digi24
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Cancan.ro
Ce bilețel a primit o șoferiță din România, pe parbrizul mașinii: 'Ești frumoasă, dar..'
GSP.ro
Fosta iubită celebră a lui Stelea, detalii neștiute: „El era căsătorit atunci. Îl am și acum în suflet”
Stirile PROTV
Unde a fost găsit, de fapt, Radu Aryan, copilul de 2 ani dispărut în Botoșani. Cine sunt "eroii zilei" | GALERIE FOTO
Romania TV
ULTIMA ORĂ! A murit Adina Cezar! Este vestea extrem de tristă a începutului de săptămână!
Capital.ro
PRIMEȘTI BANI de la stat ca să-ți cumperi mașină. Poți aplica de astăzi, 19 MARTIE
EVZ.ro
Maioneza pe care puțini o știu. O rețetă surprinzătoare
Adevarul
Cum sunt săpate tunelurile din vestul României. Trenurile vor circula cu 160 km/h prin munte VIDEO
BZI.ro
Pescobar a înlocuit-o pe Larisa cu… Larisa! Ea este noua şefă de la Taverna Racilor!
Spynews.ro
Soția lui Gabi Stângău, devastată de durere și la o lună de la moartea lui! Diana nu își găsește liniștea: ”Totul este bucăți” / FOTO
Libertatea.ro
Unde a fost găsit copilul de 2 ani din Botoșani după mai bine de 24 de ore de căutări. „Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei”
Sport.ro
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți pentru mine". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai sexy voleibalistă"
Impact.ro
Otilia Cazimir și George Topîrceanu, o iubire ca-n fime. Moartea i-a despărțit prea devreme: ”Prea mi-e dor de el”
Parteneri
Prima reacția a tatălui micuțului de 2 ani dat dispărut. Radu Ayan era desculț și ud, ghemuit lângă un copac
Redactia.ro
La ce oră se joacă azi meciul Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami Open
Digisport.ro
Ce spune tatăl lui Jador despre nunta fiului său: „Trebuia să…”
Click.ro
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Digi24
Putin amenință Occidentul că un conflict Rusia-NATO ar fi la doar un pas de al treilea război mondial
Digi24
Mister pentru pensionari. Cum se fac calculele și cu cât le cresc veniturile
EVZ.ro
Român, condamnat la cinci ani de închisoare, după ce și-a obligat fratele mai mic să fure, încă de când acesta avea 12 ani. Băiatul primea liber numai în zilele de marți
Spynews
Andra, despre infidelitate: „Dacă ai copii, treci peste niște lucruri!”
BZI.ro
Decizie pentru toți românii care LOCUIESC LA BLOC. Va fi obligatoriu pentru Asociația de Proprietari
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune către Iisus Hristos. Cuvintele pe care toți credincioșii trebuie să le rostească la începutul Postului Paștelui
Antena 3
Carmen Grebenișan a făcut anunțul la doi ani de la nuntă: „Tot timpul m-am gândit să fac asta!“
BZI.ro
Lourdes Leon, aproape dezbrăcată la un eveniment. Imagini incendiare cu fiica Madonnei
TV Mania
Crește TVA! ANUNȚUL ministrului Finanțelor
Mediaflux
Soția lui Gabi Stângău, devastată de durere și la o lună de la moartea lui! Diana nu își găsește liniștea: ”Totul este bucăți” / FOTO
Spynews.ro
„Escrocheria de aur” face ravagii printre șoferi. Cu ce îi ademenesc tâlharii pe șosea
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Cine a câștigat prima amuletă din acest sezon. Chef Vlad Pădurescu a dat verdictul
Antena 1
Cum se numește familia de români care a dat lumii 5 genii?
Shtiu.ro