Anamaria Prodan, aroganță supremă de mahăr cu bani! Ce NU face, niciodată, mai ales după ce merge la cumpărături

de: Andrei Simion
29 08. 2020

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au o căsnicie perfectă. Între cei doi nu există niciodată scene de gelozie, iar de probleme financiare chiar nu poate fi vorba. Amândoi câștigă foarte mulți bani din activitățile pe care le au în fotbal. Reghe este antrenor la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite, iar Anamaria este impresar de jucători. Banii vin din toate direcțiile, iar doamna Reghecampf nici nu le mai știe numărul. Și nici nu vrea să îl știe, pentru că niciodată nu verifică situația conturilor bancare.

Anamaria Prodan nici nu știe câți bani are în cont, dar nu își permite să meargă în vacanțe alături de Reghe

„Banii noștri sunt la comun. Suntem o familie. Eu i-am făcut contractul lui Reghecampf, dar nu știu exact câți bani câștigă. Are prime, mai vine conducerea le mai dă un ban. Eu niciodată n-am verificat conturile de la bancă. Nu suport să mă uit. Laur face absolut totul. Eu nu i-am verificat telefonul în viață asta, nu l-am verificat cu nimic”, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Deși dispune de o adevărată avere, Anamaria Prodan are și un mare regret. Nu poate să folosească acești bani pentru a merge în vacanțe alături de soțul ei. Pur și simplu nu există timp pentru asta, din cauza programului. Nu se găsește nici măcar o săptămână pe parcursul unui an în care amândoi să fie liberi.

„Eu în 15 ani n-am avut nicio zi de vacanță. Ce ne cumpărăm noi sunt singurele bucurii pe care ni le putem face. Am stat acum două luni la Dubai cu pandemia, dar Laurențiu a muncit. Eu cu el n-am mers în vacanță niciodată! Toți își planifică concedii, noi n-avem niciodată. E foarte rău, dar Laur că antrenor are o săptămâna de vacanță vara, apoi pleacă în cantonament. Iar eu mereu în perioada aia sunt cu transferurile. Apoi, iarna de Sărbători sunt pe telefoanele și fac transferuri, copii mei abia găsesc momente să vorbească cu mine. Când se termină transferurile se termină și vacanțele. Unde să plecăm?”, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.