Anamaria Prodan, apariție de senzație în costum de baie la 51 de ani. Impresara are o siluetă perfectă VIDEO

de: Daoud Andra
13 08. 2024

Anamaria Prodan se mândrește cu o siluetă de invidiat și nu ezită să își etaleze formele, de fiecare dată când are ocazia. Impresara se bucură de câteva zile de vacanță și a pozat în costum de baie, pe Instagram. Reacțiile nu au întârziat să apară.

Cum arată Anamaria Prodan la plajă, la 51 de ani

În ultimii ani, Anamaria Prodan a acordat o atenție deosebită aspectului fizic, astfel că se laudă cu o siluetă impecabilă. Impresara își pune în valoare formele cu fiecare ocazie, iar în această perioadă se bucură de relaxare, la plajă. Femeia de afaceri a publicat și pe Instagram o fotografie cu ea în costum de baie, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Cu un costum de baie din două piese, cu imprimeu alb și roșu, papuci și ochelari de soare, Anamaria Prodan s-a fotografiat la piscină. Cei care o urmăresc pe Instagram au copleșit-o cu aprecieri și complimente, însă nu oricine îi poate comenta, această secțiune fiind limitată de impresară.

Apariția cu care vedeta și-a cucerit fanii

Gest superb pentru mama iubitului ei

Cu câteva zile înainte de a se relaxa în vacanță, Anamaria Prodan a fost la Bacău, acolo unde a sărbătorit-o pe mama iubitului ei. Doamna Eugenia Gavril a împlinit o vârstă venerabilă, iar iubita fiului ei i-a fost alături. Pugilistul nu a putut fi la Bacău cu ocazia aniversării mamei lui, dar Anamaria Prodan i-a ținut locul în sânul familiei.

”Da. Este adevărat! Mama noastră a împlinit o superbă vârstă și toți copiii am fost lângă ea. I-am organizat o petrecere de vis la cafeneaua cumnatei mele, Emma Gabriel, una dintre cele mai frumoase din Bacău. Ronald a fost și el lângă ea cu sufletul de departe, căci se antrenează pentru titlul mondial din octombrie, dar mereu e suflet lângă suflet alături de mama lui“, a declarat impresara, în exclusivitate pentru Click!

Ronald Gavril se află peste Ocean, unde se antrenează pentru titlul mondial. Impresara este foarte mândră de el și nu ratează nicio ocazie de a-i transmite acest lucru. Boxerul a fost invitat, la un moment dat, în podcastul moderat de Anamaria Prodan, iar aceasta i-a spus:

”Îți mulțumesc pentru fiecare secundă. Trăiesc frumos și mă emoționez când vorbesc de tine și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce îmi dă să trăiesc, cât este (…) Noi trăim fiecare moment frumos fără să dau explicații nimănui, fără să mai ascund lucruri și îți mulțumesc că ești lângă mine și mă susții, chiar și astăzi când n-am terminat socotelile vechi cu fostul soț (…) Faptul că m-am simțit atât de liberă, atât de relaxată, că m-ai făcut să râd, încât am uitat de toate problemele mele”.