Anamaria Prodan ajunge marți la tribunal. Ce se întâmplă în scandalul pentru bani

Anamaria Prodan ajunge marți la tribunal. Ce se întâmplă în scandalul pentru bani
Anamaria Prodan, în fața instanței. Care este motivul

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă dificilă! Vedeta se pregătește să divorțeze de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, după ce acesta a anunțat că a depus actele de divorț, dar și este nevoită să meargă la tribunal pentru că este implicată într-un proces pentru bani.

Anamaria se judecă în instanță. Despre ce proces este vorba

Anamaria se decidea să deschidă un proces în urmă cu jumătate de an, iar, săptămâna viitoare, aceasta ar trebui să meargă la tribunal și să se întâlnească cu Dennis Man, fotbalistul cu care se judecă. Vedeta și-a dat seama că i s-ar fi făcut o nedreptate, așa că a vrut să acționeze în instanță.

Mai exact, impresara avea contract cu Dennis Man, însă nu a aflat la timp că acesta a fost tranferat de la FCSB la Parma pentru suma de 13 milioane de euro. Anamaria Prodan nu a primit comisionul pentru mutarea fotbalistului, așa că o să apară în fața magistraților alături de acesta.

Vedeta a intentat un proces împotriva lui Dennis Man și a solicitat daune pentru faptul că nu a primit partea ei în momentul în care s-a realizat transferul. Anamaria Prodan a cerut o sumă imensă în instanță, anume 350.000 de euro, potrivit Spynews.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre averea sa

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se pregătesc să ajungă la divorț, însă mulți s-au întrebat ce o să se întâmple cu averea pe care o au cei doi, așa că impresara s-a decis să spună adevărul și să explice exact cum o să se împartă banii.

Impresar a mărturisit că ea și antrenorul nu au nimic de împărțit, ținând cont că, în mare parte, averea a moștenit-o de la mama sa, Ionela Prodan. Vedeta a explicat că Laurențiu Reghecampf o să rămână după divorț cu un imobil în America și cu salariul de la U Craiova.

„Nu avem mulți bani de împărțit. Nimic. Totul este moștenit de la mama. Nu avem de împărțit nimic. Mama mea a fost om de afaceri, mai devreme am vândut un teren.

El pleacă din această căsnicie cu salariul de la U Craiova și cu o singură casă în America. Anamaria Prodan este milionară și copiii ei și ai lui Reghe.

El a muncit pentru altcineva, nu pentru noi. S-a jucat cu sufletul lui Luca (n.red.fiul cel mare al lui Reghe), dar nu te poti juca cu sufletul unui copil. Am trăit din acei bani. Tu cu Andra ai contract prenupțial? Nici eu nu am avut.”, a zis ea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI