Anamaria Prodan a primit lovitura de grație chiar azi. Ce a aflat impresara sâmbătă, 4 decembrie

Anamaria Prodan a primit lovitura de grație chiar azi. Ce a aflat impresara sâmbătă, 4 decembrie
Primeste tradare dupa tradare. Ce s-a intamplat de data asta

Anamaria Prodan a primit o mare lovitură astăzi. Anunțul oficial a fost făcut în urmă cu puțin timp. Impresara trece prin momente oribile, care se adaugă la problemele pe care le are în căsnicie. Impresara s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf și urmează să divorțeze. Între timp, antrenorul s-a afișat deja cu iubita lui și și-au oficializat relația, iar Corina Caciuc urmează să aduc pe lume un copil.

O nouă trădare pentru Anamaria Prodan

Acum, Anamaria Prodan are probleme profesionale, după ce a fost exclusă din transferul lui Dennis Man de la Parma, acum are parte de o nouă lovitură.

Ianis Stoica este cel care a dezamăgit-o pe Anamaria Prodan. Tânărul de la FCSB s-a dus la firma familiei Becali, așa că a renunțat la serviciile de impresariat ale Anamariei Prodan.

Vedeta nu se aștepta nicio secundă la o astfel de trădare, mai ales că a negat constant în ultima perioada că tânărul jucător ar fi trădat-o.

Chiar și așa, Ianis Stoica a semnat cu firma fraților Ioan și Victor Becali. Totul a fost făcut public de către Dragoș Sârbu, patronul firmei.

„Ianis Stoica a semnat cu firma Becali Sport, fiind alegerea lui. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021. Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, el a venit la noi.

Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru. Ce are el cu alții, e treaba lui. Fiecare se descurcă în funcție de ce clauze are în contract.”, a declarat Dragoș Sârbu.

Ianis Stoica este al doilea jucător care pleaca de la Anamaria Prodan, după Dennis Man.

Dennis Man, dat în judecată de impresară

Actualul fotbalist al Parmei a renunțat la serviciile vedetei, iar ea l-a amenințat că îl va da în judecată, lucru pe care l-a și făcut.

Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract.

(Reporter: Are bani să-ţi datoreze?) Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal (n.r. – să se rezolve la Tribunal), de ce să ne certăm?

Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi.”, a declarat Anamaria Prodan, la depunerea reclamației în instanță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI