Anamaria Prodan a dat ”amantele” lui Reghecampf de gol! Cine ar fi, de fapt, toate femeile care apar pe lângă el. Secretul s-a aflat!

Anamaria Prodan a dat ”amantele” lui Reghecampf de gol! Cine ar fi, de fapt, toate femeile care apar pe lângă el. Secretul s-a aflat!
Anamaria Prodan, totul despre presupusele amante ale soțului său, Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan s-a decis să spună adevărul despre tot ce se întâmplă în căsnicia ei! În ultima perioadă s-au aflat mai multe detalii despre impresară și Laurențiu Reghecampf, iar acum, aceasta a spus totul despre femeile ce apar pe lângă partenerul său.

Anamaria Prodan a spus adevărul despre femeile ce sunt în jurul soțului său. Dezvăluiri inedite

Laurențiu Reghecampf a fost surprins alături de o tânără misterioară în Delta Dunării, așa că mulți se întreabă ce relația are antrenorul cu tânăra, de fapt. Iată că s-a aflat adevărul chiar de la soția lui, cunoscuta Anamaria Prodan!

Ținând cont că mulți l-au admirat pe acesta pentru relația pe care o are cu Anamaria Prodan, fanii au fost șocați când au aflat că în căsnicia lor există anumite probleme. Impresara a vorbit despre presupusele amante ale soțului său, explicând că ele ar chema, de fapt, paparazzi.

„Despre amante, modele nu vreau să mai aud. Eu am vorbit. Fiecare doarme cum își așterne. Cred ca el știe cel mai bune dacă are amante, amantă sau altceva. Deocamdată Reghe are NEVASTĂ.

Asta trebuie să înțeleagă amantele. Este hilar pentru mine care m-am născut cu prea mult creier și cu prea multă abilitate cum asemenea persoane au atâta tupeu să cheme paparazzi să facă scenarii, să plece prin străinătate.

Să-și pună prietenele să facă poze. Să dea ponturi pe unde mănâncă si cu cine sunt… Și vezi Doamne au apărut la TV, își cresc tariful, îngroapă familii și aduc în groapă bărbații care dorm pe ei.”, a spus Anamaria Prodan pentru sport.ro.

Anamaria Prodan a răbufnit! Ce a zis despre ‘amantele’ lui Reghe

Mai mult, Anamaria Prodan a răbufnit și a decis să își spună părerea despre bărbații ce au amante. S-a zvonit că presupusele amante din viața lui Laurențiu Reghecampf ar fi primit mulți bani din partea antrenorului, așa că vedeta s-a săturat de acest subiect!

„M-au omorât toți cu banii investiți în astfel de femei!

Le numesc așa cu toate că lângă mine e Reghe Jr. care le cataloghează trash și sunt fericită că luptă împotriva comportamentului bărbaților gen gâscă ideală.

Aveți încredere că nici gura de aur, nici fata cealaltă nu pot decât… să stea în genunchi și să se roage la Dumnezeu. „, a adăugat aceasta.

Anamaria Prodan: ‘Nu am să decad’

Anamaria Prodan nu își dorește să mai audă de presupusele femei ce sunt în jurul soțului său, explicând că nu vrea să lase capul jos în fața scandalurilor ce o urmăresc în ultima perioadă. Aceasta a mărturisit că este o adevărată luptătoare, așa că nimic nu o doboară.

„Noi trăim decent fără ascunzișuri, fără scandal, fără umilințe, fără paparazzi! Cică ma cunoaște știe clar că nu m-am coborât și nu am să mă cobor la nivelul unor fete de oraș.

Mândria și demnitatea poate mi-au adus și dezavantaje. Dar niciodată nu am să decad, nu am să las capul în jos, nu am să decad!

În fața copiilor mei sunt idol si așa am sa mor.”, a mai dezvăluit vedeta pentru publicația menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI