Ana Porgras, mesaj de ultimă oră către Zanni de la Survivor România. Ce i-a transmis Faimoasa

Ana Porgras, mesaj de ultimă oră către Zanni de la Survivor România. Ce i-a transmis Faimoasa
Ana Porgras, mesaj de ultimă oră către Zanni de la Survivor România. Ce i-a transmis Faimoasa

Ana Porgras i-a trimis un mesaj lui Zanni de la Survivor, la ceva timp după ce fosta gimnastă a părăsit competiția.

Ana Porgras, mesaj de ultimă oră către Zanni de la Survivor România

A fost o surpriză neplăcută pentru Zanni, iar asta pentru că cei doi erau foarte apropiați. Mulți au crezut că relația lor este de natură amoroasă, însă ambii au infirmat acest lucru. Cu toate astea, Zanni și Ana Porgras sunt prieteni foarte apropiați.

Chiar dacă a ieșit din competiție de ceva timp, Ana Porgras urmărește fiecare ediție Survivor și, așa cum era de așteptat, favoritul ei este Zanni.

„Bravo, Zannidache. Mândra de tine! Nu știu sincer cum mai poți să tragi în continuare de tine, dar vreau să îți transmit telepatic că exact așa se comportă un campion! Trage de el până în pânzele albe și asta demonstrezi tu cu fiecare intrare pe traseu! Stați liniștiți că încă îl susțin pe Zanni din tot sufletul, chiar dacă nu mai postez la fel de des nu înseamnă că nu sunt acolo cu el. Așa că nu vă obosiți să comentați aiurea”, a scris Ana Porgras.

Fosta gimnastă a fost eliminată de la Survivor, spre surprinderea ei. Ea a făcut câteva declarații înainte să își ia rămas bun de la colegii ei, sunând că îi pare rău că drumul ei nu a continuat în competiție.

Ana Porgras, eliminată de la Survivor: „Nu mă așteptam”

„M-ați luat prin surprindere, nu mă așteptam, am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut o stare mai puțin bună.

Sunt fericită pe o parte că mă duc acasă, la bine, dar sunt tristă pentru că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență. Ăsta a fost drumul meu în Survivor România.

Am învățat multe lucruri aici, știam că am răbdare, dar aici răbdarea a fost dusă la o limită extremă. Am învățat să ascult oamenii, să accept alte caractere, am învățat cât de puternică sunt Am văzut că am îndurat lucruri pe care nu mi le imaginam că pot să le îndur și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare”, a spus Ana.

Fosta gimnastă i-a spus lui Zanni că îl va aștepta acasă, cu marele premiu. Mai mult, Faimosul a plâns atunci când Ana a fost eliminată.

„Eu in competitie l-am sustinut din tot sufletul de Zanni si el pe mine. Mi-a parut rau ca am iesit si ca visul meu s-a terminat acolo.

Asta a fost 50 la suta si 50 la sută a fost că l-am lăsat acolo si stiam ca isi cauta o sustinere in mine si in competitia aia eu eram aliatul care era tot timpul langa el. Am avut momente in care am vrut sa plec si el imi spunea ca eu nu am cum sa plec”, a spus fosta gimnastă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI