Ana Morodan, schimbări radicale în viaţa ei. Fosta concurentă Asia Express a slăbit şi şi-a modificat look-ul

Ana Morodan, schimbări radicale în viaţa ei. Fosta concurentă Asia Express a slăbit şi şi-a schimbat look-ul

Ana Morodan, supranumită ”Contesa Digitală”, și-a făcut schimbări radicale în viață. Fosta concurentă de la ”Asia Express” sezonul 2 a slăbit și și-a modificat look-ul.

Ana Morodan, schimbări radicale în viaţa ei

Ana Morodan a reușit să își facă o carieră din imaginea sa. Supranumită ”Contesa Digitală”, este o antreprenoare de succes care și-a pornit afacerea dintr-o întâmplare. Și-a creat un blog de modă, fără a se gândi la acea vreme că din acel punct va porni afacerea. De altfel, ea a fost primul blogger de stil personal din România. Arădeanca a fost inspirată de bunica sa și de eleganța ei și a prietenelor sale, iar după un timp s-a mutat în Capitală, unde s-a dezvoltat pe toate planurile.

„Proiectele mele sunt întotdeauna spumoase, simpatice și cu umor, uneori stârnesc controverse și par ușor de făcut. În spatele aurei de sclipici sunt întotdeauna mii de ore de muncă, mulți oameni de coordonat, multe sticle de gin băute, idei peste idei gândite și discutate, astfel încât rezultatul să fie întotdeauna wow”, spunea vedeta, în 2017, pentru ciao.ro.

Fosta concurentă de la ”Asia Express”, de nerecunoscut

Fanii au dorit să o vadă din ce în ce mai mult, astfel că a ajuns să participe și la aventura vieții ei: ”Asia Express”, unde, alături de Adrian Teleșpan, a format o echipă de neuitat. Experiența de la Antena 1 s-a terminat de câteva luni pentru ea, iar timpul clar se vede că a trecut peste vedetă… și nu în zadar. Ana Morodan și-a păstrat atitudinea pozitivă, replicile delicioase, dar, la nivel fizic, totul a luat o altă formă.

Ana Morodan, schimbări radicale în viaţa ei. Fosta concurentă Asia Express a slăbit şi şi-a schimbat look-ul
Ana Morodan și-a schimbat look-ul și a topit câteva kilograme despre care spunea că sunt în plus

”Contesa Digitală” și-a schimbat culoarea părului și a pierdut câteva kilograme. Cât despre partenerul ei în aventura ”Asia Express”, Adrian Teleșpan, nu se știu multe. Posibil să fi rămas la aceeași pasiune, scrisul, el având romanul său, ”Cimitirul”, o carte extrem de apreciată. Cert este că, fizic, a rămas neschimbat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI