Ana Baniciu a născut. Bebelușul a venit pe lume mai devreme decât se aștepta vedeta

de: Ionuț Vieru
04 06. 2024

Momente de fericire pentru Ana Baniciu și Edy Kovacs! Cei doi au devenit proaspeți părinți pentru prima dată. Bebelușul a venit pe lume astăzi, 4 iunie 2024.

Ana Baniciu a devenit mamă

Ana Baniciu și Edy Kovacs sunt în culmea fericirii, după ce a venit pe lume primul lor copil. Medicii au anunțat-o pe Ana că poate naște în orice momente. Aceștia au estimat un termen de 12 iunie, dar se pare că cel mic și-a dorit să vină pe lume mai repede.

Ana și soțul ei au precizat că se vor muta într-o casă nouă înainte de a naște. Artista a pregătit totul din timp, astfel încât atunci când vine băiețelul pe lume, totul să fie perfect.

:Eu azi, 1 iunie, plânsă toată. Așa fac eu când se termină un capitol… și ce capitol! Acum 6 ani, la 25 de ani, mă întorceam învingătoare din Asia Express și, cu toți banii strânși și ajutor din partea alor mei, mi-am cumpărat locul meu mult visat!

În cei cinci ani de stat aici m-am maturizat enorm, mi-am făcut prieteni pe viață, prieteni alături de care numai eu știu câte petreceri de neuitat s-au derulat! Avem amintiri pe viață de aici… cu miile de discuții de la renumimtul bar… barul de la bucătărie! Aici am povestit, am râs, am plâns și am proiectat viitorul.

Să nu uit de cel mai important aspect… aici l-am cunoscut pe Edi și aici ne-am legat pe viață! L-am obligat, ce-i drept, să se mute el la mine pentru că, la momentul ăla, simțeam că nu mă pot reloca… Îmi dorisem prea mult cuibul ăsta!

Ăsta este locul din care am plecat spre nunta noastră și spre multe alte provocări și proiecte frumoase la care am participat. Noaptea trecută, am stat cu ochii pe pereți și mi-am amintit câte amintiri superbe și câți oameni faini mi-au trecut pragul și evident că m-a apucat nostalgia pentru că începe un capitol cu totul nou”, a precizat Ana într-o postare pe Instagram.

Ana Baniciu a născut un băiețel

Ce spune Ana despre numele bebelușului

Ana a precizat că nu s-a gândit din timp la numele celui mic, ci consideră că o să fie cea mai inspirată în alegerea numelui său. De asemenea, înainte de a naște, artista a precizat că vrea să-l aducă pe lume pe cel mic în mod natural.

„Avem o listă scurtă de data asta, am avut o listă lungă, de pe care am tot tăiat și încet-încet o să trebuiască să luăm o decizie. Am zis că, probabil, decizia finală se va întâmpla în momentul în care îl vom cunoaște și vom vedea și dacă i se potrivește numele sau un anumit nume!”, a precizat Ana.