An greu pentru Laurențiu Reghecampf. Ce lecție de viață are de învățat: ”Trebuie să lupte”

An greu pentru Laurențiu Reghecampf. Ce lecție de viață are de învățat: ”Trebuie să lupte”
An greu pentru Laurentiu Reghecampf

Săptămâna aceasta au curs știrile legate de divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Deși totul pare învăluit în mister despre relația lor, specialiștii sunt de părere că știu ce se întâmplă, de fapt, în relația lor.

An greu pentru Laurențiu Reghecampf

Astfel, conform specialiștilor din numerologie, destinul celor doi o să fie pus anul acesta la mari încercări. Deși cei doi sunt considerați a fi suflete pereche, nu sunt totuși ocoliți de probleme, iar unele dintre cele nerezolvate îi pot duce chiar și la divorț. Se pare că, pentru Anamaria Prodan, acesta este anul transformării ei ca om.

”Din punct de vedere numerologic, graficul vieții ei ne arată că anul acesta este în ciclul evolutiv 0, adică anul în care ea este testată, pe principiul totul sau nimic. Este anul transformării ei ca om în care cu usurință o poate lua de la capăt în cazul unui divorț.

Pe de altă parte, Laur este un om foarte bun, însă el are o karmă familială dificilă de îndeplinit pentru care este testat de aproximativ de 3 ani pe această misiune familială deci aproximativ 2019 a început să se manifeste karma lui Laur. ( acesta este momentul când Laurențiu trebuie să lupte pentru familie vindecându-și trecutului si triumfând în această viață). Lecția lui de viață este aceea de a învăța să stea alături de familie și să nu îi părăsească”, a declarat numerologul Andreas Stavarache pentru Antena Stars.

Un an plin de teste

Tot specialistul în numerologie a continuat spunând despre Laurențiu Reghecampf că acesta este momentul când divinitatea îi trage un semnal de alarmă cum că nu se află pe drumul cel bun și că își neglijează acea misiune familială, alegând iar karma negativă. De altfel, se anunță un an plin de teste pentru ambii soți, crede specialistul în numerologie. 

”Acesta este momentul când divinitatea ii trage un semn de alarma lui Laurențiu că nu se afla pe drumul drept și că își neglijează misiunea familială și ca alege din nou aceasta karma negativă.

Este un an cu multe teste pentru amândoi, în care ei trebuie să învețe să lucreze în echipă și să treacă peste provocările pe care le întâlnesc anul acesta. Din punctul meu de vedere Anamaria și Laur sunt suflete pereche și mereu vor rămâne așa oricare ar fi alegerea acestora. Ceea ce trebuie să înțeleagă oameni despre cuplul Reghecampf Prodan este faptul ca Anamaria îl ajută pe Laurențiu să își vindece și să își înțeleagă karma.”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI