Amestecul neașteptat care te scapă de muște și gândaci. Ingredientul secret care face diferența

Amestecul neașteptat care te scapă de muște și gândaci. Ingredientul secret care face diferența
Amestecul neasteptat care te scapa de muste si gandaci. Ingredientul secret care face diferenta

Pe timp de vară ne confruntăm, adesea, cu problema insectelor enervante care ne invadează gospodăriile, indiferent dacă locuim la oraș sau în mediul rural. Dacă nu vrei să cumperi soluțiile din comerț, ce conțin substanțe artificiale, iată un amestec natural, făcut în casă, care te ajută să scapi de muște, gândaci și alte dăunătoare.

Soluția naturală care te scapă de insecte

În lunile de vară, probabil cea mai arzătoare problemă, înafară de căldura toropitoare, o reprezintă insectele care îți invadează, fără pic de rușine, gospodăria.

Indiferent că stai la casă sau apartament, în mediul rural sau în marile orașe, principala ta preocupare ar trebui să fie să pui plase anti-țânțari la toate geamurile.

Dacă locuiești în apropiere de un teren cu o vegetație bogată, precum un parc sau o pădure, te poți aștepta să fii invadat de muște, țânțari, gândaci și alte insecte enervante. Din fericire, internauții au găsit un truc genial prin care poți ține departe insectele de casa ta.

Tot ce trebuie să faci este să creezi un amestec natural din ingrediente precum șampon, oțet și o cană de ulei vegetal. Adaugă toate ingredientele într-o sticluță cu pulverizator si amestecă bine până ce ingredientele se omogenizează complet.

Apoi, nu îți mai rămâne nimic de făcut decât să pulverizezi suprafețele din casă unde crezi că ar putea apărea insectele. Indicat ar fi să dai cu soluția respectivă pe canatele ferestrelor, la gaura de aerisire de la baie, la tocul ușii de la intrarea în apartament sau casă, pe blatul din bucătărie, etc.

Scapă de țânțari cu mentă și oțet

Important de reținut este faptul că această soluție naturată nu este toxică și poate fi folosită chiar și în apropierea celor mici și a animalelor de companie.

Seara, când stai în curte, la terasă sau în pădure la un grătar cu prietenii, faci tot posibil pentru a te feri de muștele și țânțarii care încep, deja, să îți dea târcoale. Scapă de problema asta folosind două ingrediente pe care  le ai la tine în casă.

Mai exact, trebuie doar să amesteci mentă și oțet și poți face un produs extrem de eficient care să facă insectele să dispară. Amestecul rezultat este foarte puternic, dar nu te va deranja. În timpul sezonului cald suntem deseori invadați de țânțari, furnici, albine și multe alte insecte. Poți totuși să le ții departe de curtea ta.