Amestecul ieftin cu care să uzi castraveții în august. Trucul funcționează de minune, agricultorii îți promit recolte bogate

de: Andrei Simion
06 08. 2024

Pentru fermierii specialiști, acest truc nu mai este de mult un secret. Dar, dacă te afli la început de drum, și vrei să ai recolte bogate, este momentul să aflii despre amestecul ieftin cu care să uzi castraveții în august. Trucul funcționează de minune, iar agricultorii îți promit recolte bogate.

Experții spun că trucul funcționează de minune

Castraveții sunt delicioși, mai ales atunci când i-ai cultivat singur. De asemenea, sunt foarte ușor de cultivat din semințe. Trebuie doar să înțelegi că există două tipuri principale, și anume plante de seră și plante de exterior.

Fiecare necesită un tratament diferit pentru a produce o recoltă bună. Poți cultiva castraveți indiferent de cât spațiu ai, poți chiar să cultivi cu succes castraveți în ghivece, saci de cultură sau direct în pământ.

Dar, pentru a avea recolte bogate, mai ales în această perioadă din an trebuie să te folosești de acest truc, despre care experții spu că funcționează de minune. Tot ce ai de făcut este să ții cont de sfaturi

În ceea ce privesc ingredientele din amestecul ieftin cu care să uzi castraveții în august nu trebuie să-ți faci probleme. Se regăsesc în bucătăria ta, în orice moment al zilei, și chiar dacă nu, nu te va costa mult să le cumperi.

Care este amestecul ieftin cu care să uzi castraveții în august

În mod normal, poți începe să recoltezi castraveții la aproximativ 12 săptămâni de la semănat. Dar cel mai bine este să recoltezi castraveții cât sunt tineri, înainte ca aceștia să dea semne că produc semințe, deoarece fructele mai vechi pot deveni amare.

Recoltarea castraveților se face cel mai bine dimineața devreme, când temperaturile sunt scăzute. Recoltarea regulată va încuraja producția continuă pe termen lung.

Dar, și într-un caz și altul, pentru a avea recolte bogate de castraveți tineri, experții recomandă amestecul ieftin cu care să uzi castraveții în august, format din doar 2 ingrediente, și anume apa și laptele rece, ținut la frigider.

Cum faci amestecul și ce trebuie să faci mai departe

Tipurile de castraveți de exterior pot continua să rodească până în septembrie, în timp ce tipurile de castraveți de seră pot rodi până în octombrie, dacă temperaturile sunt suficient de ridicate.

Cu cele 2 ingrediente existente, tot ce ai de făcut este dă diluezi laptele în apă, iar raportul va trebui să fie de o parte de la lapte la trei părți apă.

Ulterior, amestecul se pune într-o sticlă cu pulverizator, iar timp de 2 săptămâni, cel puțin, udați răsadurile dimineața sau seara.

Deși amestecul este unul banal, conform experților este cel mai bun în aceste condiții. Așa că, apucă-te de treabă!