Amestecul de plante care te scapă definitiv de problemele intestinale. Sfatul vital al Lidiei Fecioru

Amestecul de plante care te scapă definitiv de problemele intestinale. Sfatul vital al Lidiei Fecioru
Amestecul de plante care te scapă definitiv de problemele intestinale

Care este amestecul de plante care te scapă definitiv de problemele intestinale. Lidia Fecioru, cunoscutul bioenergoterapeut, a dezvăluit cum poți scăpa de paraziții intestinali. Ea a dat o rețetă bazată pe trei ingrediente simple. Amestecul se ia seara, cu o oră înainte de masă, și este potrivit atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Ce amestec de plante te scapă definitiv de problemele intestinale

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit la Antena 3 cum poți scăpa de paraziții intestinali. Remediul se bazează pe ingrediente simple, dar eficiente.

„Toți avem paraziți intestinali. Nu există să nu avem. Dar există oameni care din cauza acestor paraziți au probleme foarte mari pentru că pot face chisturi parazitare pe intestin, pe creier, pe ficat.

Se pun frunze și rădăcină de pelin și cuișoare la un loc. Se dau prin râșnița de cafea. Tocăm planta de pelin mărunt sau putem lua de la plafar. Rășnim și pelinul și cuișoarele până se fac praf.

Luăm câte o linguriță seara înainte de masă cu o oră pentru că noaptea paraziții sunt mult mai activi în organism. Adulții iau o linguriță cu vârf  și copiii o linguriță rasă.

Se beau cu apă pentru că sunt foarte amare. Luăm inițial praful de pelin apoi lingurița cu praful de cuișoare. Pentru cei care nu suportă pot lua cu zahăr sau cu mere și multă apă ca să nu simțim amărăciunea. Se face tratamentul 21 de zile și apoi o lună din 3 în 3 zile ca profilaxie” a explicat Lidia la Antena 3.

Lidia Fecioru, despre secretul tinereții veșnice

Într-o ediție a emisiunii „Leacul zilei”, Lidia Fecioru a explicat cum ne putem menține veșnic tineri și frumoși. Secretul ar consta în cristalizarea orezului. Iată ce înseamnă!

„O să vă dau un sfat împotriva îmbătrânirii și de întreținerea sănătății. Se ia orez atâtea linguri ce vârstă avem, se pun într-un borcan și turnăm apă clocotită peste. Îl lăsăm să se răcească, apoi băgăm la frigider. De dimineață scurgem apa și scoatem o lingură de orez cu vârf și îl punem la fiert în apă, 3-4 minute.

Și apoi îl mâncăm. Bobul de orez rămâne ca un cristal. Acest orez nu se absoarbe în stomac, ci în intestin și scoate de acolo toate rezidurile. Este foarte bun pentru a ne menține sănătoși și tineri. Mâncăm dimineața pe stomacul gol și să încercăm să nu mâncăm 3 ore ca să poată să acționeze. Mâncăm câte zile avem orez în borcan. E bun pentru detoxifiere și pentru slăbit” a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.