Amestecul banal pentru udatul florilor din curtea casei tale. Ce trebuie să folosești

Amestecul banal pentru udatul florilor din curtea casei tale. Ce trebuie să folosești
Amestecul banal pentru udatul florilor din curtea casei tale

Amestecul banal pentru udatul florilor din curtea casei tale. În articolele noastre am mai menționat din când în când beneficiile folosirii sucului de lămâie. Grădinarii amatori au folosit sucul de lămâie, și ei sunt cei care sugerează folosirea lui. Este vorba mai exact de amestecul banal pentru udatul florilor din curtea casei tale. Dacă vrei să afli ce trebuie să folosești, citește mai departe și ai să vezi despre ce este vorba.

Acidul citric ajută la creșterea plantelor. Amestecul banal pentru udatul florilor din curtea casei tale

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu grădinăritul profesionist, trebuie să le spunem că există o soluție extrem de simplă. Amestecul banal pentru udatul florilor poate fi folosind acidul ctrici. Ideea este foarte simplă.

Îna fară de faptul că ajută la creșterea plantelor, acidul citric este șo o soluție pentru plantele infestate. Tot ce aveți de făcut este să pulverizați acid citric disponibil în comerț pe plantele infestate pentru a distruge ouăle, puii, masculii și femelele adulte de broască coqui.

Ce trebuie să folosești ca să faci amestecul

Acidul citric este un aditiv alimentar comun și este considerat sigur pentru utilizarea în mediul înconjurător. Acidul citric,anhidru, sau pulbere uscată, poate fi obținut în saci de 22 de kg sau în saci reambalați de 2 și 4  kg de la magazinele de produse chimice sau de articole de grădinărit. Acesta trebuie mai întâi amestecat cu apă pentru a obține o soluție de 16% (p/v) ( 40 de grame de acid citric la 4 litri de apă).

Sucul de lămâie este o sursă naturală de acid citric și malic, zaharuri și alți compuși benefici care pot fi utilizați în locul acidului citric. Cea mai ușoară opțiune de utilizat este sucul de lămâie îmbuteliat vândut de magazinele alimentare. Sucul de lămâie proaspăt stors va funcționa, de asemenea, bine, spun grădinarii profesioniști.

Beneficiile acidului citric

Acidul citric de calitate alimentară este o altă opțiune și, dacă îl folosiți, gândiți-vă să includeți o parte de acid malic la zece părți de acid citric. Sucul de lămâie conține atât acid citric, cât și acid malic. Ambii acizi sunt folosiți de plante. Pe parcursul acestui document, mă voi referi la sucul de lămâie și la acidul citric și le voi folosi în mod interschimbabil.

Sucul de lămâie este o sursă naturală de acid citric și malic. În mediul lor nativ, orhideele produc acid citric, precum și o producție sporită de acid citric prin ciupercile endofite care se găsesc în mod natural în țesuturile lor.

Acidul citric este un chelator eficient al metalelor, dar nu interacționează direct cu îngrășămintele și nu le modifică. Cu excepția faptului că ajută la absorbția mai eficientă a acestor nutrienți.

Nu provoacă o modificare pe termen lung a pH-ului mediului de înmulțire. Plantele absorb și utilizează cea mai mare parte a acidului citric. Plantele folosesc acidul citric și alți acizi organici pentru a stabiliza pH-ul din jurul rădăcinilor.