Amestecul banal pentru curățarea televizorului din casă. Nu vei mai vedea vreo urmă pe el

Amestecul banal pentru curățarea televizorului din casă. Nu vei mai vedea vreo urmă pe el
Cum se sterge corect ecranul televizorului

S-a aflat care este amestecul banal numai bun pentru curățarea televizorului din casă. Mulți dintre noi nu acordăm întotdeauna multă atenție curățării ecranului televizorului. Astfel, se ajunge ca ecranul să aibă zgârieturi neplăcute care să ia din calitatea imaginii.

Cum să îți ștergi televizorul, pentru ca acesta să aibă o durată de viață mai mare

Ștergerea ecranului televizorului nu ar trebui făcută oricum, acesta necesită o îngrijire adecvată, dacă vrem ca televizorul nostru să își păstreze calitățile pentru care l-am cumpărat. În afără că o ștergere neadecvată ar putea zgâria ecranul, petele lăsate în urmă pot fi foarte neplăcute și pot influența vizionarea la televizor.

Pentru ca asta să nu se întâmple, vă prezentăm amestecul făcut în casă care va curăța ecranul televizorului fără ca acesta să fie afectat în vreun fel.

Amestecul banal nu conține chimicale

Chiar dacă pare lipsită de importanță, ștergerea ecranului televizorului nu numai că garantează o imagine mai bună, ci ajută și la creșterea duratei de viață a dispozitivului nostru.

Acum, cu acest amestec simplu vei avea siguranța că televizoarele, monitoarele și chiar ecranele laptopurilor tale vor fi impecabile, fără a folosi substanțe chimice, specifice soluțiilor  specializate care se regăsesc în comerț.

Ingredientele necesare pentru preparea soluției pentru curățarea ecranelor electronicelor din casă:

– oțet alb

– apă distilată

– un pulverizator foarte fin

– o cârpă din microfibră

Cum se procedează

Apa și oțetul se va amesteca în părți egale, după care se toarnă în recipientul cu pulverizator. Acesta trebuie să fie foarte fin pentru a nu uda în exces electronicul și pentru a nu-l deteriora.

Pulverizați o parte din amestec pe ecran de la aproximativ 20 de centimetri distanță. Amestecul se va întinde pe ecran cu cârpa din microfibră, cu mișcări circulare pentru a curăța cât mai bine. Asta a fost tot. Ecranele dumneavoastră nu vor distorsiona imaginile și, în plus, vor avea o durată de viață mai lungă.

Cum se șterg eficient oglinzile

Pe de altă parte, ca bonus, vă vom învăța cim se curăță și oglizile. Curățarea oglinzilor pare și ea o sarcină simplă, însă de cele mai multe ori, pe suprafața acesteia rămân urmele cârpei pe care ai folosit-o pentru curățare. Aceste urme, zonele care arată încețoșate și petele încăpățânate vor insista să apară mai ales pe oglinda de la baie, pe care poate ajunge săpunul, pasta de dinți, machiajul, spuma de ras..etc.

O soluție eficientă de curățare a oglizilor este soluția compusă din apă caldă și amoniac. Se umezește o cârpă curată, fără scame (microfibră) cu amestecul și se șterge întreaga suprafață a oglinzii. Lăsați-o să se usuce câteva minute, după care ștergeți oglinda cu un ziar. Rezultatele sunt uimitoare.