Amestecul banal care curăță toată grăsimea din bucătărie. Funcționează perfect de fiecare dată

Amestecul banal care curăță toată grăsimea din bucătărie. Funcționează perfect de fiecare dată
Amestecul care te scapă de grăsimea din bucătărie.

Un amestec banal te ajută să cureți rapid și simplu grăsimea din bucătărie. Multe gospodine se tem de acest pas atunci când se pregătesc să facă ordine și să spele rafturile și ustensilele din bucătărie. Nu trebuie să ți se mai pară un chin atunci când faci asta. Poți să găsești o soluție simplă fără să mai cheltui bani pe diverse produse pe care le găsești în supermarket-uri sau alte magazine.

Amestec pentru grăsimea din bucătărie: o să rămâi uimită

Majoritatea gospodinelor au un întreg arsenal de produse pentru curățenia din toată casa. Există produse speciale pentru parchet, geamuri, grăsimea din bucătărie, grăsimea de pe oale sau tigăi sau pentru obiectele din baie care trebuie să fie și dezinfectate în timpul acesta.

Mulți oameni se tem acum să mai cheltuie sume mari pe acestea din cauza scumpirilor din ultima perioadă. Nu trebuie să te mai folosești de soluții chimice, pentru că există lucruri naturale care te pot ajuta în această activitate.

Un degresant potrivit pentru bucătăria ta este format din lămâie și oțet. Acesta dezinfectează grăsimea care rămâne întărită pe blat sau pe anumite zone dintre aragaz și perete. De asemenea, combinația dintre cele două te ajută să scapi de mirosul urât și de bacterii sau ciupercile ori mucegaiul format.

  • Beneficii

-Îndepărtează bacteriile și petele dure
-Este un albitor incredibil
-Compușii reglează aciditatea și favorizează eliminarea grăsimii

Dacă vrei ceva mai puternic, amestecă sucul de la o lămâie cu detergentul obișnuit de vase. În felul acesta vei avea farfurii curate și fără nicio pată. Lămâia și săpunul neutralizează sărurile din apă și întăresc proprietățile săpunului.

Pas cu pas

Lămâia modifică PH-ul celulelor bacteriene și creează un mediu în care ele nu pot să supraviețuiască. Altă soluție bună și mai complexă trebuie făcută din: apă, coji de lămâie, două linguri de sare, o lingură de bicarbonat de sodiu, 150 ml de oțet alb și o cană de săpun de vase.

Amestecă atent toate ingredientele și lasă soluția să stea pentru cel puțin 10 minute. Pulverizează totul pe zonele pătate din casă și frecă bine cu un burete de vase pe care nu o să îl mai folosești. Repetă procedura dacă vezi că nu funcționează din prima și zona nu se curăță.

Șterge la final soluția și murdăria, iar mai apoi spală totul cu o cârpă curată și umedă. Asta te va ajuta și să dezinfectezi diferite locuri din bucătăria ta. Poți pune în soluție și uleiuri esențial pentru un miros mai puternic.