Amenințare directă din partea Rusiei: “Va fi război nuclear cu NATO. Nu ne pasă câte țări distrugem”

Amenințare directă din partea Rusiei: “Va fi război nuclear cu NATO. Nu ne pasă câte țări distrugem”
Rusia, noi amenintari cu bombele nucleare

Un deputat din Duma de Stat a Rusiei a făcut o amenințare directă la o televiziune de stat. Acesta a amenințat că un eventual război cu NATO va presupune cu siguranță atacuri cu bombe nucleare din partea Rusiei, necontând câte țări vor fi distruse. Noile amenințări vin în contextul în care Finlanda și Suedia vor să adere la NATO.

Rusia amenință toată Europa și SUA cu bombele nucleare. „Și nu o să ne pese câte țări distrugem, 28 sau 32”

În contextul discuțiilor de aderare a Finlandei si Suediei la Alianța Nord-Atlantică, deputatul Dumei de stat a Rusiei, a amenințat la o televiziune de stat rusească, că un război cu NATO va include bombardamente cu bombe nucleare, indiferent de câte țări vor fi distruse.

„Finlandezii și suedezii ar trebui de asemenea să înțeleagă lucruri simple, că vom intra în luptă directă cu ei doar în cazul în care suntem în război cu NATO, iar dacă e un razboi cu NATO acesta nu va fi cu, știți, drone, va fi nuclear”, a afirmat Alexei Juravliov, deputat în camera inferioară a parlamentului rus, într-o emisiune a canalului TV Rossiya-1, potrivit protv.md.

Rusia are suficiente bombe nucleare

Deputatul rus susține că țara lui are suficiente bombe nucleare pentru a distruge foarte multe țări.

„Și nu o să ne pese câte țări distrugem, 28 sau 32. Ei ar trebui să înțeleagă acest lucru foarte bine. Avem destule (arme nucleare n. red) pentru toate la un loc, avem cu ușurință suficiente pentru 32”, a continuat Alexei Juravliov.

De ce SUA este un caz aparte, când vine vorba de atacul nuclear

Ales deputat pe listele partidului nationalist Rodina (Patria),  Alexei Juravliov, a mai spus că Statele Unite reprezintă un caz aparte fiindcă au o populație de 300 de milioane de locuitori și că „teoretic, cineva ar putea supraviețui acolo” dar că „finlandezii sunt 5 milioane sau puțin mai mulți” și că aceștia nu vor avea nicio șansă de supraviețuire. „Așa că ei ar trebui să înțeleagă asta!”, a mai spus urlând Alexei Juravliov.

Finlandezii, bastarzii care au luptat alături de fasciști

În plus, politicianul rus a mai adăugat că finlandezii ar trebui de asemenea să înțeleagă că sunt „bastarzii care au luptat de partea fasciștilor”, făcând referire la al Doilea Război Mondial.

„Noi stim asta”, a spus Alexei Juravliov, amintind că Forțele Aeriene ale Finlandei au avut până de curând svastica pe emblema ramurii militare.

Rușii amenință tot mai tare cu arsenalul nuclear

De când Vladimir Putin a ordonat punerea în alertă maximă a forțelor de descurajare nucleare, la televiziunile rusești se vorbește tot mai des și mai răstit despre folosirea arsenalului nuclear. Rușii se cred îndreptățiți să distrugă lumea cu bombele atomice, chiar cu risul de dispărea și ei.

„Dar noi vom merge în Rai, în timp ce ei vor crăpa pur și simplu”, crede celebrul Vladimir Soloviov, considerat propagandistul preferat al președintelui Vladimir Putin.