Amendă pentru urinat în apa mării și rezervat locul pe plajă cu prosopul, în țara unde sute de mii de români locuiesc

Amendă pentru urinat în apa mării și rezervat locul pe plajă cu prosopul, în țara unde sute de mii de români locuiesc
Amendă pentru urinat în apa mării: turiștii nu trebuie să mai facă asta

Mulți turiști și localnici ar putea să se confrunte cu sancțiuni mari. Autoritățile au susținut că vor amenda sute de oameni dacă urinează în mare. Cei care vor mai face asta vor trebui să scoată sume mari din buzunare. Oamenii legii declară că gestul în cauză într-un loc public este „încălcare minoră” și o „încălcare a standardelor de igienă și siguranță sanitară”, au susținut autoritățile. De asemenea, părinții trebuie să respecte faptul că un costum de baie este înlocuit de pampers în cazurile în care este nevoie.

Amendă uriașă pentru urinat în apa mării: „încălcare a standardelor de igienă și siguranță sanitară”

Locuitorii din Spania și turiștii care vin la plajă ar putea să se confrunte cu noi sancțiuni care se ridică la sute de euro. Spania spune că va începe să amendeze sute de oameni dacă urinează în mare. Cei care vin aici să se distreze în concediul de vară ar putea să plătească scump un gest pe care mulți dintre ei îl fac.

Urinatul într-un astfel de spațiu va fi amendat cu 750 de euro. Autoritățile locale din provincia spaniolă Galicia au anunțat că oricine este prins făcând acest lucru va fi sancționat în consecință.

Aceștia au declarat că asta este ,,încălcare minoră” și o „încălcare a standardelor de igienă și siguranță sanitară”, relatează Daily Mail. Administrația locală a decis să instaleze toaletele publice pe plaje în timpul sezonului turistic de vârf.

Acestea vor fi disponibile pentru toți cei care merg pe plajă și care au nevoie de ele. Persoanele care vor să evite problemele din cauza cozilor trebuie să înlocuiască costumul de baie cu scutece.

Măsura care îi șochează pe turiști

În special părinții sunt sfătuiți să abordeze astfel situația în cazul în care există copii foarte mici. Autoritățile intenționează să nu se limiteze doar la amenzi în cazul dat. Mai exact, vara aceasta este plină de reguli pentru persoanele care decid să aleagă Spania ca destinație de vacanță.

Toate persoanele care se plimbă în costum de baie în afara zonelor de plajă vor fi sancționate și ele. Mai mult decât atât, vor fi amenzi și pentru aruncarea gunoiului pe plajă.

Este strict interzisă aprinderea grătarului pe plajă sau scăldarea în mare cu săpun. O altă măsură care îi va șoca pe unii este amenda pentru toți cei care încearcă să își rezerve un loc pe plajă utilizând un prosop. Aceasta intră în vigoare chiar din data de 18 iulie a.c.