Amendă colosală pentru George Burcea. Fostul soț al Andreei Bălan a primit o lovitură cruntă!

Amendă colosală pentru George Burcea. Fostul soț al Andreei Bălan a primit o lovitură cruntă!
Ce veste dură a primit George Burcea

George Burcea este nevoit să plătească o amendă colosală sau să conteste decizia magistraților în termen de zile. În cazul în care fostul soț al Andreei Bălan nu o să achite suma stabilită în instanță, atunci el riscă să ajungă la închisoare. Actorul traversează o perioadă dureroasă.

Ce amendă a primit George Burcea, de fapt

George Burcea era prins la volan de către autorități în februarie 2020, în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise. Judecătoria Buftea l-a condamnat pe actor, astfel că el trebuie să plătească o amendă penală care ajunge la valoarea de 16.000 de lei. Altfel, acesta poate să ajungă după gratii.

De asemenea, magistrații au decis ca actorul să nu mai poată să urce la volan timp de un an de la data rămânerii definitive a hotărârii. Fostul soț al Andreei Bălan poate contesta decizia în termen de 10 zile, ținând cont că aceasta nu este definitivă.

„În baza art. 396 alin. 1, 2 şi 10 C.proc.pen. raportat la art. 61 C.pen. condamnă pe inculpatul Burcea George-Valentin la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, determinat conform art. 61 alin. 4 lit. c) C.pen., cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă stabilită conform art. 61 alin. 2 C.pen., pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzută de art. 336 alin. 2 C.pen.”, arată decizia unui complet de la Judecătoria Buftea, potrivit gândul.ro.

Ce poate să facă George Burcea

Cu toate acestea, George Burcea poate să ajungă în spatele gratiilor dacă nu plătește amenda penală stabilită de către magistrați dacă decizia rămâne definitivă. Mai exact, numărul zilelor-amendă neexecutate este înlocuit cu un număr corespunzător de zile cu închisoare.

„Pune în vedere inculpatului dispoziţiile art. 22 alin. 1 și 2 din Legea nr. 253/2013, potrivit cărora, dacă se află în imposibilitatea de a achita integral amenda aplicată în termen de 3 luni de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare, poate solicita judecătorului delegat cu executarea eşalonarea plăţii amenzii în rate lunare, pe o perioadă care nu poate depăşi 2 ani.”, este explicat în minuta instanței.

Mulți fani erau șocați în momentul în care aflau că George Burcea și Andreea Bălan au decis să se despartă. Actorul era prins la volan de către autorități în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise.

La momentul respectiv, el susținea că fosta lui soție a anunțat oamenii legii cu privire la ce a făcut. Cei doi au împreună două fiice, Ella și Clara. Între timp, George Burcea și-a refăcut viața cu Viviana Sposub.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI