Amantele din ministere, apărate de Daniel Breaz. ”Și ele sunt oameni!” PNL și PSD, situație de tot râsul

Daniel Breaz apără toate amantele din ministere

Dispută dintre Partidul Național Liberal și Partidul Social Democrat! Cele două formațiuni se ceartă din cauza…amantelor din ministere. Daniel Breaz ține cu iubirea și cu oamenii care trebuie să aibă un loc de muncă asigurat, așa că le este aproape femeilor pe motiv că sunt „și ei sunt oameni”.  Din păcate pentru acesta, nu prea a făcut front comun cu Tinel Gheorghe, care susține că: „Nu dăm afară oameni care-și fac treaba, dar ați umplut ministerele, instituțiile cu pile, amante, cunoștințe, rude”

Daniel Breaz apără amantele din ministere

Discuții în contradictoriu între Partidul Național Liberal și Partidul Social Democrat pe probleme serioase, nu glumă. O situație de-a dreptul strigătoare la cer și-a făcut apariția la scurt timp după numirea noului premier. Daniel Breaz nu vrea ca amantele din ministere să fie date afară pe motiv că și ele sunt oameni, iar opoziția cere demisii pe bandă rulantă de la cei care ocupă posturi degeaba. Românii au putut observa cum vorbele populare pare că-și găsesc din ce în ce mai mult locul lângă politica zilelor noastre. „Țara arde și baba se piaptănă” ar fi doar primul care sigur le vine în minte tuturor în perioada de foc pentru cei din lupta pentru Cotroceni. Zilele trecute, Viorica Dăncilă pierdea titul de premier al României, apoi a fost ocupat locul gol și rece de Ludovic Orban, iar azi aflăm că se duce un adevărat război între PNL și PSD pentru…amante.

Liberalii au anunțat că dacă vor ajunge la guvernare, vor reduce numărul angajaților din sistemul public, în timp ce PSD a încercat să salveze Guvernul Dăncilă tocmai pe această idee. Actualul ministru al Culturii a adus o replică ce sigur va rămâne în atenția tuturor. Ce porumbel al păcii? Ce streag alb? Care ultim as din mânecă? Iată mai jos dialogul complet dintre Daniel Breaz și Tinel Gheorghe!

Minstrul Culturii apără toate amantele din ministere
Minstrul Culturii apără toate amantele din ministere

Ministrul culturii, mai zen decât niciodată

Tinel Gheorghe (PNL): Nu ne putem bate joc de banii publici, așa cum a făcut PSD. De aceea, reducem numărul de ministere.

Daniel Breaz: Adică, dați oameni afară! De ce dați oameni afară?

Tinel Gheorghe: Nu dăm afară oameni care-și fac treaba, dar ați umplut ministerele, instituțiile cu pile, amante, cunoștințe, rude… Tot felul de politruci pe care-i plătim degeaba, pentru că ei nu știu să facă nimic. Da, clientela PSD nu mai are ce căuta în ministere!

Daniel Breaz: Deci, dați oameni afară.

Tinel Gheorghe: Da, dăm afară pilele și amantele voastre, ale PSD-iștilor!

Daniel Breaz: Dar și ei sunt oameni. (Sursa: digi24.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI