„Am fost cu iubita mea să ne cumpărăm un cârnat”. Georgina Rodriguez, ținta ironiilor după ultima postare – GALERIE FOTO

de: Sorin Barbu
10 04. 2023

Georgina Rodriguez a făcut din nou un gest care a adus-o în prim plan și a declanșat un val de critici. Iubita lui Cristiano Ronaldo a postat pe rețelele sociale câteva fotografii mai vechi, din momentul în care cei doi au cumpărat un yacht, care a costat șase milioane de euro, și a fost aspru criticată. Mai mulți fani i-au reproșat faptul că se fălește cu luxul în care trăiește.

Georgina Rodriguez, criticată pentru fotografiile în care arată că se „scaldă în lux”

Georgina Rodriguez a devenit celebră în urma relației cu Cristiano Ronaldo. Are 48 de milioane de urmăritori doar pe Instagram, conduce mai multe afaceri și postează foarte des fotografii în care își arată hainele, gențile și bijuteriile foarte scumpe. Ultimele poze, pe care le-a postat-o pe rețelele sociale, i-au adus din nou multe critici. Este vorba de imagini mai vechi, din momentul în care cei doi au devenit proprietarii unui yacht Azimut Grande 27 Metri, pe care l-au cumpărat acum trei ani cu șase milioane de euro.

Nu doar fotografiile au „zgâriat” retina unor fani, ci și mesajul. „Acea vară târzie în care am fost să ne cumpărăm o barcă și o fotografie oarecare din acea vară magică”.

Postarea a strâns peste 6.8 milioane de aprecieri, dar și peste 21.000 de comentarii, multe dintre ele ironice.

„Ieri am fost cu iubita mea să ne cumpărăm un cârnat”, a scris un utilizator.

„Ar fi super dacă ai posta numele orfelinatului din Portugalia pe care l-ai vizitat în loc de fotografiile cu gențile Gucci. Cu toți urmăritorii tăi, poate unii dintre noi am putea dona. Imaginează-ți impactul?! În loc de asta, tot ce văd la tine pe Instagram e vanitate. Ce păcat”, a comentat altcineva.

„Ea e criticată pentru că simulează modestia pe care în mod clar nu o are. Să zică deja că e fascinată să își etaleze luxul, așa nu mai primește critici”, a scris o altă persoană.

Georgina Rodriguez nu este deloc supărată de aceste comentarii în care este criticată, pentru că este conștientă că în acest fel devine tot mai cunoscută, iar notorietatea o ajută să scoată profit din afaceri. Iubita lui Cristiano Ronaldo este și personajul principal al unui documentar de succes, ajuns la al doilea sezon, difuzat de Netflix. Filmul are un nume sugestiv: „Eu sunt Georgina”.

Sursa Foto: Instagram