Am aflat motivul pentru care Ion Țiriac a lipsit de la cununia Simonei Halep. Unde e și ce face, de fapt

Am aflat motivul pentru care Ion Țiriac a lipsit de la cununia Simonei Halep. Unde e și ce face, de fapt
Am aflat motivul pentru care Ion Țiriac a lipsit de la cununia Simonei Halep.

Ion Țiriac a fost marele absent de la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc, eveniment ce a avut loc la Constanța. Iată de ce nu au ajuns acesta.

Am aflat motivul pentru care Ion Țiriac a lipsit de la cununia Simonei Halep

Ieri a fost maree petrecere la malul mării. Mai multe personalități din lumea sportului dar nu numai au fost alături de jucătoarea de tenis care și-a unit destinul cu cel al alesului ei, Toni Iuruc. Atmosfera a fost una incendiară, iar Simona Halep s-a bucurat de fiecare moment în compania soțului ei și a invitaților.

Însă de la acest eveniment așteptat au fost și absenți importanți din sportul românesc, precum Ion Țiriac. Nici Gigi Becali nu a venit la cununia Simonei Halep. Deși s-a speculat mult pe tema absenței lui Ion Țiriac, de altfel, cel mai așteptat invitat al evenimentului. Cel care avea să deslușească însă misterul lipsei lui a fost Ilie Năstase, care a divulgat motivul:

“Dânsu’ e plecat în vacanță, la vânătoare. Nu este în România. Nu știu unde este, într-o țară Africană. A plecat o lună sau două, așa am înțeles.”, a dezvăluit Ilie Năstase pentru Fanatik.

Nici Becali nu a venit la eveniment

Ilie Năstase însă nu a lispit de la cununia Simonei Halep, însoțit fiind de soția sa, Ioana Năstase. 

În ceea ce-l privește pe Gigi Becali, nici acesta nu mers la eveniment, iar motivul ar putea avea legătură cu faptul că acesta nu mai dorește să meargă la petreceri, de la o vreme încoace.

“M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, spunea Gigi Becali înainte să o năsească pe fiica lui Iordănescu.

Cununia Simonei Halep, în presa străină

Cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc a fost un eveniment consemnat și de presa internațională.

”Campioana din România s-a măritat la Constanța, ieri, cu un antreprenor de 42 de ani, care se află la a treia nuntă. După cununia civilă, s-au schimbat hainele și s-a trecut la petrecerea cu dans.

Acum câteva zile s-a făcut anunțul cununiei, iar ieri a fost nunta. Simona Halep, de două ori câștigătoare de Grand Slam, coborâtă acum pe locul 11 în lume din cauza unei accidentări care a ținut-o departe de teren pentru ceva timp, s-a căsătorit la Constanța cu antreprenorul milionar machidon Toni Iuruc”, a notat  Gazzetta Dello Sport, cea mai cunoscută publicație sportivă din Italia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI