Am aflat ce face Mircea Radu acum, după plecarea de la TVR: “E prea mult” (exclusiv)

Am aflat ce face Mircea Radu acum, după plecarea de la TVR: “E prea mult” (exclusiv)
Am aflat ce face Mircea Radu acum dupa plecarea de la TVR

A plecat de la TVR și acum s-a retras în orașul natal al iubitei sale soții. Ce face acum Mircea Radu, după ce a renunțat la cariera din televiziune. Simpaticul și șarmantul prezentator TV s-a reprofilat, iar fanilor nu le-a venit să creadă ce face el acum.

Ce face Mircea Radu, după plecarea de la TVR

Mircea Radu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, cu o carieră impresionantă în spate. Fosta vedetă de la TVR și Antena 1 a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să renunțe la cariera mediatică pentru a se bucura de relaxare și timp pentru el.

Mircea Radu s-a retras la casa lui din Piatra Neamț, acolo unde locuiește de mai bine de doi ani de zile. Vedeta adoră să-și petreacă timpul cu treburi ce implică grădinăritul, ale cărui taine abia acum le descoperă.

„E prea mult spus grădinar priceput, aşa cum m-aţi alintat deja. După mine, e doar un prim pas. Nu cred că va fi o carieră, dar pot să vă asigur că am de gând să încerc să fac treaba asta cât mai bine posibil. Însă, dincolo de glumă, mai trebuie să treacă destule anotimpuri până când Mircea Radu va căpăta ceva experienţă în acest domeniu.

Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş. Pe ultimul l-am plantat zilele trecute. Dar asta nu înseamnă mare lucru. Pot spune că am experienţă în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu şi în grădinărit. Aici mai am multe taine de desluşit.

De ce a plecat Mircea Radu de la TVR

Liniștea și pacea de la țară sunt de neprețuit, așa spune și carismaticul prezentator TV, care mărturisește că nu simte lipsa televiziunii, în special în lumina ultimelor evenimente petrecute. Mircea Radu și-a dat demisia de la Televiziunea Română în ianuarie 2021.

Sper să mă credeţi, când vă voi spune că nu duc dorul televiziunii. Fiindcă nu m-am separat total de una dintre pasiunile mele. Acum doi ani, am realizat, la postul public TVR, acea emisiune specială, un veritabil reality-show. A fost un proiect tare bun, pe care personal l-am îndrăgit foarte tare. Iar anul trecut am continuat să colaborez cu TVR, din postura de consultant.

Fiecare e liber să-şi spună părerea, fiindcă trăim într-o ţară liberă. Ceea ce mi-a displăcut nu a fost luarea de atitudine în acest caz, ci unele maniere în care a fost pusă chestiunea de anumite persoane. O anumită limită nu ar trebui niciodată depăşită, dar fiecare înţelege ce vrea din povestea asta!

Nu sunt genul pretenţios, aşa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni şi online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică şi cred că şi în anii ce vor veni voi continua să fac asta!”. a declarat Mircea Radu, în exclusivitate pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI