Alina Pușcaș, nuntă de lux în Grecia. Cu ce se va îmbrăca prezentatoarea de la Antena 1

Alina Pușcaș se pregătește de nuntă, deși toată lumea credea că frumoasa prezentatoare și partenerul său de viață erau căsătoriți de ceva timp. În realitate, cei doi se pregătesc de marele și fericitul eveniment, pe care îl vor marca în afara țării. Prezentatoarea Antena 1 a dezvăluit și când va avea loc nunta ei, oferind detalii despre ceremonia ce va avea loc în Grecia.

Alina Pușcaș, nuntă de lux în Grecia: Ce ținută va îmbrăca vedeta Antena 1

Cel care îi va deveni Alinei Pușcaș soț este medicul stomatolog Mihai Stoenescu, alături de care vedeta de la Antena 1 are trei copii. Fericitul eveniment din viețile lor va avea loc undeva în vara lui 2020, când vedeta plănuiește să își unească destinul cu cel al partenerului său.

De asemenea, mulți dintre fanii acesteia au crezut că ei au mers în fața atarului și s-au cununat religios, în urmă cu câțiva ani. De fapt, a fost vorba despre un moment de logodnă în biserică, când a fost botezată fetița cuplului. Totodată, s-ar părea că aceștia nu aveau semnat niciun act care să ateste că sunt căsătoriți. Au făcut totul oficial cu o lună în urmă, când au mers în fața ofițerului Stării Civile.

Alina Pușcaș, nuntă de lux în Grecia. Cu ce se va îmbrăca prezentatoarea de la Antena 1
Alina Pușcaș și medicul stomatolog Mihai Stoenescu au mers la Starea Civilă cu o lună în urmă

Nunta pentru care Alina Pușcaș se pregătește va fi organizată în Grecia, iar vedeta de la Antena 1 visează să pășească îmbrăcată în rochie albă de mireasă pe o plajă superbă. Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva va fi în mod cert o mireasă deosebită, dar cât se poate de atipică. Alina Pușcaș a mai mărturisit că vrea să îi aibă alături și pe cei trei copii ai săi, pe Alexandru, Melissa Antonia și Iris, cea care este mezina cuplului.

„Ne dorim ca nunta să fie pe plajă. Amândoi suntem înnebuniți după Grecia și ne-am dori foarte mult să reușim să o facem acolo în vara anului următor. Putem să combinăm foarte frumos nunta în sine cu o minivacanță și chiar aș vrea să fie cu toți cei trei copii. Dacă vom face nunta pe plajă, așa cum ne dorim, o să am două rochii de mireasă”, a transmis Alina Pușcaș, potrivit libertatea.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI