Alin Chirilă știe de ce a fost eliminat de la Survivor. Ce a făcut cu banii primiți de la organizatori EXCLUSIV

de: Andreea Archip
02 05. 2023

Alin Chirilă a rezistat 3 luni și jumătate la Survivor 2023, perioadă în care tensiunea a atins uneori și cote alarmante, precum cearta cu Robert Moscalu. Luptătorul MMA regretă că nu a ajuns în finala concursului, însă este fericit că s-a întors la familie.  În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, concurentul de la Survivor ne-a spus că întâlnirea cu soția și cu copiii a fost una emoționantă, ei făcându-l să se simtă ca un învingător. Alin Chirilă ne-a vorbit și despre jocurile de culise din concurs, în ce va investi onorariul de la Survivor, ce concurent și-ar dori să câștige trofeul, dar și ce mesaj are pentru fanii reality show-ului de la Pro TV, difuzat de luni până vineri, de la 20.30.

Alin Chirilă ne-a spus ce ar fi făcut cu marele premiu de 100.000 de euro, dacă ar fi câștigat Survivor 2023

Cum au fost pentru tine ultimele zile petrecute la Survivor? Și aici mă refer în special la certurile cu colegii…

Ultimele zile au fost tensionate din cauza certurilor cu colegii, dar în același timp, încercam să profit de clipele frumoase trăite pe insulă, în special, apusurile de soare care erau fenomenale.

Alin Chirilă: „Asta i-a făcut pe ei să se gândească la o strategie să mă scoată afară din concurs”

Acum, privind lucrurile la rece, ce consideri că ai greșit în relația cu colegii sau ce au greșit ei față de tine? Sau consideri că ai fost victima unor strategii având în vedere performanța ta și faptul că ai fost un adversar puternic?

Greșeala mea a fost că am avut încredere în oamenii care în față îmi vorbeau frumos și pe la spate aruncau cu vorbe urâte în mine. Și faptul că am fost un adversar puternic, asta i-a făcut pe ei să se gândească la o strategie să mă scoată afară din concurs.

De ce crezi că s-a supărat, de fapt, Dan Ursa pe apropierea dintre tine si Remus Boroiu? Are legătură cu mâncarea, cum s-a arătat la TV, sau e alt motiv ascuns?

Dan Ursa s-a supărat pentru că am împărțit mâncarea în mod egal cu Remus Boroiu și nu i-a plăcut apropierea dintre noi doi pentru că eram puternici.

Dacă ai fi câștigat Survivor, ce ai fi făcut cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro? Cine crezi că va câștiga Survivor 2023?

Dacă aș fi câștigat premiul de 100.00 de euro, i-aș fi investit în deschiderea unei săli de MMA în Timișoara. Eu cred că Survivor 2023 va fi câștigat de Carmen Grebenișan, dar eu aș vrea să câștige Ștefania Stănilă.

Ce face Alin Chirilă cu banii câștigați la Survivor

În ce vei investi banii câștigați în lunile petrecute în Republica Dominicană?

Bani câștigați în lunile petrecute în Republica Dominicană îi voi investi în educația copiilor mei.

Fanii Survivor sunt revoltați după eliminarea ta, considerând că ai fost cel mai bun concurent. Ce mesaj ai pentru ei?

Mesajul meu către fanii Survivor este că le mulțumesc din suflet pentru susținere! În  plus, aș vrea să știu că-mi doresc să mă întorc, când se va întâmpla, la ediția All Stars, pentru a le da ocazia să mă susțină în continuare.

Îți pare rău că ai ieșit din concurs sau simțeai că nu mai poți să ai randament în atmosfera de acolo?

Îmi pare rău că am ieșit din concurs, mi-aș fi dorit să ajung în finală.

După vestea eliminării, Remus Boroiu si Mihai Zmarăndescu te-au căutat?

După eliminare, nu doar Remus și Mihai m-au căutat, ci și mulți dintre cei care au ieșit din competiție înainte.

Citește și: Adevărul despre Survivor România. Alin Chirilă rupe tăcerea și dezvăluie detalii din emisiunea de la PRO TV: „Am crezut că dacă eu dau totul, o să primesc totul”

Alin Chirilă: „M-au făcut să mă simt un învingător”

Care a fost primul lucru pe care l-ai făcut când te-ai întors la o viață normală?

Primul lucru pe care l-am făcut când m-am întors la viața normală a fost să mă bucur de prezența soției și a copiilor mei.

Cum a fost întâlnirea cu copiii și cu soția? Ce ți-au spus? Cum te-au primit acasă? Pentru ei rămâi un adevărat erou.

Întâlnirea cu copii și soția a fost una emoționantă, plină de lacrimi și de îmbrățișări care m-au făcut să mă simt un învingător.

Citește și: Fost Războinic, atac la adresa concurenților de la Survivor 2023. Pe cine a desființat: „E vulpe, doar a dat cu mătura”