Alimentul care te scapă de problemele la rinichi. Recomandarea vitală a Lidiei Fecioru

Alimentul care te scapă de problemele la rinichi. Recomandarea vitală a Lidiei Fecioru
Alimentul care te scapă de problemele la rinichi

Care este alimentul care te scapă de problemele la rinichi. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre un aliment, considerat leac pentru cei care au pietre la rinichi. Mai exact, este vorba despre o anumită dulceață, extrem de eficientă și în cazul răcelii, potrivit spuselor acesteia.

Alimentul care te scapă de problemele la rinichi

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul zilei, de la Antena 3, despre dulceața care poate dizolva cu ușurință pietrele la rinichi. Este vorba despre dulceața de ceapă, eficientă și în cazul răcelilor. Dulceața de ceapă se ia timp de cinci zile, câte o lingură, atât dimineața cât și seara.

Lidia Fecioru a explicat pe larg cum se prepară această dulceață de ceapă, benefică pentru organism. Iată care este rețeta:

„Reţeta este foarte simplă. Se curăţă două kilograme de ceapă şi se toacă. Ceapa o tocăm ca la ciorbiţă. Se adaugă şi două kilograme de zahăr.

Punem totul într-o cratiţă şi amestecăm până se face o pastă galbenă. După ce întreaga compoziţie a prins o culoare arămie, umplem un borcănel cu această dulceaţă. Restul se poate pune la frigider.

Timp de cinci zile luăm câte o lingură de dulceaţă de ceapă atât dimineaţa, cât şi seara. După aceste zile, putem urina într-un recipient. O să vedem pietricelele. Este bună şi pentru răceală”, a explicat Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Băutura pentru detoxifierea ficatului

Lidia Fecioru are însă mai multe leacuri, despre care susține că ajută în cazul anumitor probleme de sănătate. Spre exemplu, tot la această rubrică, vorbea, în urmă cu două luni, despre o anumită băutură care te poate scăpa de probleme la ficat. Mai exact, băutura ajută la detoxifierea ficatului în numai 24 de ore.

Bioenergoterapeutul a ținut să precizeze că băutura nu este neapărat un „leac”, ci mai degrabă un „întăritor al ficatului”. Se prepară rapid și doar din ingrediente naturale.

„Nu este un leac, ci mai degrabă un întăritor al ficatului. Muncim mult, alimentaţia este dată peste cap, stres şi mai avem şi chestiile astea de zi cu zi.

La un moment dat simţim că ne doare în partea dreaptă, că avem o stare de vomă, ne mai ies şi tot felul de iritaţii pe corp, iar asta înseamnă că ficatul nostru suferă. Am un leac pentru asta.

Se ia un litru de apă şi un mănunchi mic de mentă verde. Se pune litrul de apă la fiert. Când apa a fiert pui menta. O lăsăm să fiarbă 5 minute. Lăsăm să se răcească la temperatura camerei şi apoi adăugăm sucul de la o lămâie, portocală şi 3 linguri de miere”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3.