Alimentul care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească peste 10 kilograme. Nu a mai mâncat pâine de când l-a descoperit
Alimentul care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească peste zece kilograme. Fosta prezentatoare de televiziune trăiește după o deviză specială în viață: „Nu există nu se poate!”. Vedeta spune că același principiu l-a aplicat și în ceea ce privește greutatea sa corporală. Astfel, a reușit să atingă obiectivele pe care și le-a propus.
Alimentul care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească
Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din țara noastră. Este îndrăgită atât de către gemerațiile tinere, cât și de cele adulte. Multe femei declară că au multe de învățat de la fosta prezentatoare de televiziune. Zâna, așa cum mai este poreclită în spațiul public, a devenit un model pentru mulți dintre urmăritorii săi.
Are 47 de ani, însă pare că a reușit să sfideze timpul. Andreea Marin se bucură de o condiție fizică impecabilă, fiind invidiată de multe femei. Vedeta arată parcă mai bine ca niciodată, radiind întotdeauna de fericire. Pentru a avea talia de acum, însă, a fost nevoie să facă unele sacrificii.
Într-o intervenție pentru presa românească, Andreea Marin a povestit totul despre cum a reușit să slăbească. Vedeta a urmat, în primul rând, o dietă pe care a construit-o cu ajutorul unui medic nutriţionist. A ținut să precizeze că nu recomandă urmarea unui program alimentar neconsultat de către un specialist în domeniu.
Toate schimbările alimentare făcute de fosta jurnalistă au ajutat-o să ajungă la rezultatul dorit. A aplicat, bineînțeles, celebra deviză din viața sa, care a devenit și subiectul unei mult îndrăgite cărți: „Nu există nu se poate!”. Astfel, Andreea Marin a reușit să înlocuiască chiar și pâinea din alimentația sa.
Cu ce produs a înlocuit pâinea
Există un aliment, alături de multe altele, cu ajutorul căruia Andreea Marin a reușit să slăbească peste zece kilograme. Este vorba despre caș. Cu caș a înlocuit fosta jurnalistă și pâinea. Deși spune că poate renunța la orice produs din dieta sa, nu își dorește să elimine cașul din consumul alimentar.
„Pot renunța la orice. Nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză. Un caș bun ține loc și de pâine. Pentru mine, e în capul listei preferințelor”, a mărturisit vedeta de televiziune.
Andreea Marin a renunțat și la dulciuri, pentru a slăbi. De obicei, încearcă să mănânce cât mai sănătos. Urmând acest stil de viață și, cumulat cu exercițiile fizice, a reușit să slăbească aproape 20 de kilograme, potrivit spuselor sale.
Citește și: Rețeta Andreei Marin pentru clătitele care nu îngrașă. Ce ingrediente folosește
„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă”, a mai spus Andreea Marin.