Alimentele pe care le mănâncă Andi Moisescu. Olivia Steer nici nu vrea să audă de așa ceva

Alimentele pe care le mănâncă Andi Moisescu. Olivia Steer nici nu vrea să audă de așa ceva
Ce alimente consumă Andi Moisescu?

Andi Moisescu a mărturisit care sunt alimentele pe care le consumă zi de zi. Celebrul fost prezentator de TV a dezvăluit tuturor care este meniul. Cu siguranță fanii săi cred că Olivia Steer ar arunca direct la gunoi mâncarea pe care o alege acesta. Cei care îl iubesc și îl urmăresc de ani buni au rămas surprinși de diferențele dintre cei doi. „Soția mea este vegetariană, dar nu și eu. Secretul de a mă menține mereu în formă este…”, a povestit vedeta.

Ce alimente consumă Adi Moisescu: Olivia Steer nu vrea să audă de așa ceva

Andi Moisescu (50 de ani) și Olivia Steer (46 de ani) formează unul din cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. De asemenea, aceștia sunt extrem de discreți și au ales în toți acești ani să vină rar cu detalii din viața lor personală.

Celebrul prezentator de TV a oferit totuși acum câteva amănunte despre alimentația sa. Soția celui din urmă a renunțat de tot la alimentele procesate și ține un regim strict bazat pe fructe și legume.

Mai exact, fosta jurnalistă este raw-vegană de 12 ani, dar cu toate astea Andi Moisescu consumă orice îi este poftă indiferent de oră. Concret, el mănâncă alimente păcătoase și carne când dorește. Cu toate astea, vedeta a subliniat că face sport des pentru a se menține în formă la această vârstă.

„Soția mea este vegetariană, dar nu și eu. Secretul de a mă menține mereu în formă este sportul, este singurul secret pe care l-am descoperit eu în 50 de ani…mișcarea! Dacă nu aș face mișcare aș fi la altă categorie. Merg la sală, da, dar nu reușesc să ajung în fiecare zi, cam la două zile îmi iese.

Olivia mănâncă raw-vegan, deci mai mult decât vegan. Sincer, încerc să mănânc și eu cât mai sănătos pe cât posibil…mai multe fructe, legume și cât mai multe crude, atunci când există, dar, în rest, mănânc ce mănâncă toată lumea.”, a declarat Andi Moisescu, pentru click.ro.

,,Am avut două cazuri de cancer în familie”

Olivia Steer este o adeptă declarată a alimentației sănătoase, ea fiind și autoarea unor cărți despre acest regim. De asemenea, cea din urmă a decis să renunțe la anumite alimente după ce tatăl și sora ei au murit de cancer.

,,Am avut două cazuri de cancer în familie. Când s-a îmbolnăvit Lavinia, am început să caut informaţii în zona naturopatiei, care să ajute tratamentul alopat cu citostatice, ce nu părea să facă faţă deloc.

Eram însărcinată cu Luca în a cincea luna, atunci când am citit prima oară Studiul China şi am înţeles ce e cazeina, proteina din lapte, şi impactul ei negativ asupra sănătăţii. Şocul lecturii a fost atât de puternic, încât de a doua zi n-am mai putut să beau iaurt, deşi până atunci fusese aliment de bază”, a povestit soția lui Andi Moisescu în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Playtech.ro și pe