Alexia Eram și Aris au câștigat prima imunitate a săptămânii la America Express. Detaliul care a făcut diferența

de: Ștefan R. Apostol
13 11. 2023

În episodul al 17-lea din ”America Express” au fost provocării extrem de dure. Majoritatea echipelor au reușit să ajungă la destinație, după ce au avut de rezolvat provocările impuse de Irina Fodor. Dar, finalul serii este cel al imunității, iar câștigătorii au fost cei care au ajuns primii la punctul final, iar pe ultimele locuri au ajuns Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

Lupta pentru imunitate a fost dură

Dacă săptămâna trecută au fost eliminați Cleopatra Stratan și Edward Sanda, iar imunitățile au fost câștigate de Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, cea mare, iar cea mică de Romică Țociu și fiul său, în această seară presiunea a fost mare și imunitatea zilei este cea care salvează pentru 24 de ore una din echipe.

Află aici: Ce au găsit Iuliana Pepene și Sonia Simionov la prima cazare din Ecuador. Au plecat de urgență de acolo

Romică Țociu și fiul său au ajuns în seara asta la timp, ceea ce i-a salvat, având în vedere că cei doi sunt o echipă ambițioasă. În cazul lor avantajul a fost că au încheiat pe 6, dar au mâncat jack-fruit-ul, una din probele obligatorii.

O altă echipă care a avut mult de lucru, și ajunsă pe locul 7, a fost echipa formată din George Tănase și Ionuț Rusu.

Alexia Eram și Aris au câștigat prima imunitate a săptămânii la America Express

Dar, deși majoritatea au trecut probele, parte din echipe nu au reușit să mănânce fructul, ci doar echipa formată din Alexia și Aris. Cei doi aveau să devină câștigătorii acestei seri, Irina Fodor anunțându-i ca fiind câștigătorii imunității.

Vezi și: Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, despre scenele de la America Express care nu s-au dat la TV. Ce nu au văzut telespectatorii

Pe lângă mâncatul de jack-fruit, toate echipele au mai avut de mers azi la un șaman și să facă un ritual, și anume să îmbrace un baby Jesus.

Aris și sora sa au reușit să treacă toate probele cu brio, și să câștige prima imunitate a săptămânii, urmând ca din următoarea etapă, în episodul 18, să-și mențină avantajul.

Care a fost detaliul care a făcut diferența pentru Alexia Eram și Aris

Cea mai grea probă, după cum declarau toți, a fost să mănânce jack-fruit-ul, cei doi frați fiind singurii care au făcut asta așa cum li s-a cerut la începutul zilei. Deși echipele sunt relativ echilibrate, așa cum spunea și Romică Țociu, presiunea momentului și-a spus cuvântul.

Citește și: Alexia Eram şi-a pierdut cumpătul la America Express. Ce a spus fiica Andreei Esca despre Romică Ţociu: „Suntem ca proştii”

În ceea ce-i privește pe Aris și Alexia, Irina Fodor avea să le dea cutia cu bani și locația unde se vor relaxa pentru următoarea perioadă. ”Cred că este prima oară când merg undeva fără să mă grăbesc”, spunea Alexia Eram în testimoniale, după ce se încheia seara în favoarea lor.