24 sept. 2021 | 10:59

Alexandru Rafila, despre persoanele care ajung la ATI: „Deşi sunt vaccinate, din cauza stării de sănătate, nu prea au reacţionat. Vaccinul nu e perfect”

Sănătate
Alexandru Rafila, despre persoanele care ajung la ATI:
Alexandru Rafila, adevărul despre eficiența vaccinului anti-Covid-19

Valul patru aduce tensiuni și mai mari în România, astfel că între medici și autoritățile ajunge să dezvolte un conflict puternic, victimele fiind chiar cetățenii. Medicul Alexandru Rafila susține că autoritățile încearcă să inducă frica în rândul părinților pentru a nu-și mai lăsa copiii la școală. De vină pentru această situație ar fi chiar autoritățile. Cu privire la eficiența vaccinului, medicul face destăinuiri pe care niciun român nu ar fi crezut că le va auzi.

Alexandru Rafila rupe tăcerea despre eficiența vaccinului la anumite persoane

Din păcate, situația cauzată de valul patru al pandemiei este una foarte gravă, astfel că și de data aceasta s-a instalat o nouă criză sanitară, care pune în pericol viața a multor români. Numărul infectărilor și al deceselor a crescut foarte mult, astfel că și persoanele vaccinate sunt predispuse să dezvolte forme grave ale infecției, inclusiv să moară.

Potrivit medicului, aceste persoane sunt cele la care vaccinul nu a funcționat foarte bine. Cu toate acestea, medicul susține că decizia de a nu te vaccina nu este o soluție în fața virusului nemilos.

„Persoanele care ajung la Terapie Intensivă, deşi sunt vaccinate sunt persoane care, din cauza stării de sănătate, nu prea au reacţionat la vaccin. Vaccinul nu este perfect.

Dacă sunt oameni de 75, 80, 85 de ani, acolo nu merg lucrurile aşa de bine. Asta e soluţia, nu pot pleda pentru altă soluţie, că nu există o altă. Nevaccinarea nu e o soluţie”, a explicat reprezentantul României la OMS.

Regulile se schimbă de la o zi la alta

Alexandru Rafila trage un semnal de alarmă privind deciziile extrem de schimbătoare adoptate de autorități, astfel că regulile se modifică într-un ritm cu care cetățenii nu pot ține pasul.

O altă problemă dezbătută de către deputatul PSD face referire la  gradul de contagiozitate al virusului la copii, pe care acesta nu îl neagă, însă susține că autoritățile se folosesc de acest subiect sensibil pentru a speria mulți părinți cu privire la riscul existent în școli.

“Noi trăim în tot felul de scenarii. Zilele trecute apăruse informaţia că copiii între 6-12 ani trebuie să fie testaţi ca să aibă acces la înot, la cofetărie etc. Au schimbat-o de dimineaţă, chestiunea asta face parte dintr-un proiect mai larg. Am ajuns să ne reglăm impotenţa de a face lucrurile aşa cum trebuie folosind copiii.

Primul semnal: au început să apară oameni care să spună că sunt spitalele pline de copii.
Cifrele i-au contrazis dur. Şi în rândul tinerilor există cu diverse afecţiuni, care nu răspund bine la infecţie, nu produc anticorpi, fac forme grave. Se doreşte ca părinţii să fie speriaţi de această chestiune şi să spună: Nu îmi las copiii la şcoală”, a adăugat medicul.

“A existat un proiect care să ducă la distrugerea acestei generații”

În continuare, medicul a oferit în cadrul emisiunii “Punctul Culminant”, argumente cu ajutorul cărora să demonstreze că toate reglementările care îi au ca subiect de interes pe copii sunt menite pentru a distrage atenția publicului larg de la incapacitatea autorităților de a asigura un mediu optim pentru desfășurarea activităților acestora în siguranță.

„Al doilea semnal: S-a vorbit despre testarea copiilor între 6 şi 12 ani. De dimineaţă au modificat toate aceste lucruri care împiedicau copiii să trăiască o viaţă normală.

A existat un proiect care să ducă la distrugerea acestei generaţii. Nebunia asta e fundamentată de incapacitatea autorităţilor de a-şi face treaba. Nu s-au făcut şi au zis lasă că speriem părinţii că fac copiii forme grave. Părinţii au fost subiectul unei manipulări.

Se încearcă această rostogolire, deturnarea atenţiei publice de la incompetenţă, lipsă de asumare către frica părinţilor de a-şi duce copiii la şcoală sau la orice activitate.
Există oameni în vârstă care nu mai răspund la stimulii imunologici. Nu este imposibil, dar este foarte rar„, a explicat profesorul Rafila, potrivit romaniatv.net.

 

PlaySport
A ATRAS toate privirile pe covorul roșu! Ochii au fost ațintiți doar asupra ei
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
Stirile PROTV
A început lupta pentru putere în clanul Corduneanu. Cine sunt cei trei pretendenți la "tron" după decesul lui Costel
Romania TV
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Capital.ro
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
EVZ.ro
Vestea așteptată de toți pensionarii. Data la care vor fi virați banii pe luna mai
Adevarul
„Uită-mă“, drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoacă victimelor. Ce măsuri ia Occidentul
BZI.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO
Spynews.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Divorț în Familia Regală. Nu mai există cale de întoarcere
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Capital.ro
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIE MAI MARE! De la 1 SEPTEMBRIE să le luăm în calcul la calculul pensiilor
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro