Alexandru Arșinel, veste fulgerătoare. O persoană din familie a murit

Veste tristă pentru Arșinel! O persoană din familia lui a murit de coronavirus

Veste tristă pentru Alexadru Arșienl! Marele actor a fost anunțat că o persoană din familia sa s-a stins din viață din cauza virusului nemillos care continuă să facă victime la nivel mondial.

Veste tristă pentru Alexandru Arșinel! O persoană din familia lui a murit

Alexandru Arșinel are 80 de ani, iar în ultima perioadă a avut parte de vești foarte proaste. Soția sa încă se simte rău, cu câțiva ani în urmă și-a pierdut cea mai bună prietenă și colegă de scenă, iar acum o altă persoană dragă inimii lui a părăsit această lume. Mariana Chetraru a fost a 11-a victimă de coronavirus de pe teritoriul României. Aceasta s-a stins la Iași, după ce a fost transportată acolo de la Suceava. Soțul victimei virusului molipsitor este Constantin Chetraru, vărul lui Arșinel. Cei doi lucrau la un motel pe care-l dețineau la Sucevița.

„Sunt afectat ca miliardele de persoane afectate de acest virus. Sunt afectat pentru că a infectat prieteni și o rudă de la Suceava, care a murit în condițiile acelea. Nu știu ce s-a întâmplat, a dat năvală virusul acolo. Este extrem de trist. Ea și soțul ei au un motel la Sucevița, probabil în vizite…, populația care trece pe acolo…nu știu, probabil o sa cerceteze” , a povestit actorul la România TV. Întrebat de starea sa de sănătate, actorul a spus că, la vârsta pe care o are se simte, încă, foarte bine. „Sunt bine, sunt foarte bine la cei 80 de ani ai mei.”

Veste tristă pentru Arșinel! O persoană din familia lui s-a stins din viață din cauza coronavirusului
Veste tristă pentru Arșinel! O persoană din familia lui s-a stins din viață din cauza coronavirusului

„În cazul 11, este vorba de o femeie, 64 de ani, din județul Suceava”

Persoana din familia lui Alexandru Arșinel avea 64 de ani și a fost internată la Spitalul Judeșean Suceava în stare gravă. Pacienta avea un istoric medical.

„În cazul 11, este vorba de o femeie, 64 de ani, din județul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat astăzi. Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai”
Ggrupul de Comunicare Srategică

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI