Alexandru Arșinel, operat de urgență. Ce mesaj a transmis de pe patul de spital: „Nu sunt bine”. Ce intervenție urmează să facă astăzi marele artist

de: Rosu Ioana
17 11. 2021

Celebrul actor Alexandru Arșinel se află din nou pe patul de spital, acolo unde mâine va suferi o intervenție chirurgicală cu riscuri mari. Cu toate acestea, artistul s-a arătat încrezător în evoluția stării sale de sănătate, dorindu-și să poată petrece sărbătorile de iarnă alături de familie, la munte. În urmă cu puțin timp, acesta a transmis un mesaj în care a spus că nu se simte bine, dezvăluind că astăzi va fi operat.

“Probabil că Stela mă caută deja”

Marele actor și fostul director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase”, Alexandru Arșinel, trece din nou printr-o cumpănă a vieții sale, după ce a întâmpinat noi probleme de sănătate.

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, este internat la spitalul „Monza” din Capitală, unde, se preconizează că vas ta internat o perioadă, până când starea sa de sănătate îi va permite să se întoarcă acasă. Potrivit acestuia, în această perioadă au apărut anumite probleme medicale care nu mai pot fi amânate, urmând să sufere o intervenție chirurgicală cardiovasculară.

Contactat de redacția Impact.ro, Alexandru Arșinel a transmis cu părere de rău faptul că nici în acest an nu s-a putut ocupa de comemorarea a patru ani de la dispariția bunei sale prietene și colege de scenă, Stela Popescu.

“Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege.
Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”,a declarat Alexandru Arșinel pentru sursa citată.

Potrivit actorului, probleme de sănătate par că nu-i dau pace, fiind influențate de sechelele lăsate de Covid-19, infecție cu care s-a confruntat în urmă cu un an.

”Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am alez Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, a mai spus maestrul Arșinel.

Ce intervenție va suferi în cursul zilei de astăzi

În urmă cu puțin timp, Alexandru Arșinel a oferit ultimele informații despre starea sa de sănătate. Din păcate, veștile nu sunt foarte bune, astfel că, astăzi, actorul va suferi o operație la inimă, ca urmare a problemelor anterioare de sănătate.

”Nu sunt bine, urmează azi să fiu operat pentru ca să mi se instaleze un aparat care pulsează și zilele următoare să fie intervenția la inimă. Deci nu sunt bine. E o prelungire a situației, din cauza problemelor anterioare”, a declarat Alexandru Arșinel, pentru Antena3.

Cu tristețe în suflet și în glas, actorul a dezvăluit că a fost martor al unor zvonuri conform cărora ar fi murit, motiv de bucurie pentru unii dintre oamenii răuvoitori.

”Da, le-am avut pe toate și nu vreau să le repet pentru că sunt și oameni care spun că A murit Arșinel, sunt și oameni cărora le face plăcere. Rămân optimist! Din cauza asta astăzi mă operez! Vreau să fac Crăciunul la mine, la Sinaia. Și de asta îi grăbesc puțin!”, a concluzionat Alexandru Arșinel, potrivit sursei citate.