Alexandra Stan a spus adevărul despre posibila relație cu George Pușcaș. Totul e clar acum

de: Andrei Simion
12 07. 2023

Momentul adevărului: Alexandra Stan a vorbit deschis despre natura relației pe care o are cu George Pușcaș. Cântăreața și atacantul la Genoa CFC au fost surprinși de mai multe ori petrecând împreună. Ce a dezvăluit vedeta despre fotbalist.

Alexandra Stan, îndrăgostită de un fotbalist?

Alexandra Stan nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din țara noastră, iar generația tânără pur și simplu o adoră. Artista în vârstă de 34 de ani se poate mândri nu doar cu frumusețea ei, ci și cu succesul pe care l-a atins pe plan profesional.

A cochetat cu muzica încă de la vârstă fragedă, iar în timp a investit foarte mult în talentul său. A reușit să își facă numele cunoscut atât în România, cât și peste hotare, inclusiv pe continentul american. Blondina se bucură, astfel, de un număr uriaș de fani.

Pe platformele sociale este foarte activă. Cunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă, Alexandra Stan împărtășește cu fanii săi detalii din viața sa personală, precum și profesională. Așa se face că tânăra cântăreață a făcut publice fotografii care au stârnit numeroase zvonuri în spațiul public.

Alexandra Stan a lăsat de înțeles de mai multe ori că ar fi împreună cu un sportiv. Este vorba despre fotbalistul George Pușcaș, alături de care s-a lăsat fotografiată zâmbind. S-a întâmplat la doar câteva zile după ce a apărut îmbrăcată în tricoul cu numărul 9 al naționalei.

Ce relație au Alexandra Stan și George Pușcaș

Mulți utilizatori online nu știu ce să creadă despre viața amoroasă a Alexandrei Stan. Fanii săi sunt mereu în căutare de detalii picante, mai ales în circumstanțele în care artista și atacantul la Genoa CFC au mers împreună în mai multe vacanțe de lux.

Alexandra Stan a vorbit public despre natura relației sale cu George Pușcaș, după ce utilizatorii din mediul online au stârnit zvonuri conform cărora cei doi ar forma un cuplu romantic. Cântăreața și-a dezamăgit fanii. Se pare că ea și fotbalistul sunt doar amici.

„Dacă mergi într-o vacanță cu niște oameni și sunt mai mulți oameni la o masă, nu înseamnă că ești cu unul din ei. Voi mă cunoașteți pe mine, eu sunt foarte sinceră. Dacă aveam o relație, eu eram prima care ieșea în față și ziceam”, a declarat Alexandra Stan, la Antena Stars.

Anterior, într-un interviu acordat Playtech Știri, Alexandra Stan preciza că nu este implicată într-o relație romantică, dar că există un bărbat mai mic decât ea ca vârstă, cu care are o legătură specială.