Alexandra Dinu, din nou singură. Mesajele care confirmă decizia juratei de la Românii au Talent

Alexandra Dinu, din nou singură. Mesajele care confirmă decizia juratei de la Românii au Talent
Mesajele care relevă că Alexandra Dinu, jurat la Românii au talent, este din nou singură

După ce în 2017 s-a zvonit că ar avea o relație cu un bărbat controversat din showbiz-ul românesc, despre Alexandra Dinu s-a spus la scurt timp că este mai fericită ca niciodată. Iubitul ei, Jeffrey Greestein, i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă de ziua ei, spulberând speculațiile care o priveau din sfera amoroasă și arătând că dezvoltă o relație, dar cu un străin. Acum, tot datorită unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, am intrat la bănuieli. De această dată, ar putea fi vorba despre o despărțire.

Alexandra Dinu pare că este din nou singură. Mesajele care confirmă despărțirea de Jeffrey Greestein

„Îți doresc cea mai fericită zi de naștere, celei mai dulci și dragi fete din lume. Fie ca viața să te binecuvânteze în continuare cu toată dragostea, râsetele, sănătatea și prosperitatea pe care le meriți. Nu aș putea fi mai recunoscător că te am în viața mea”, îi scria Greestein, în 2018, în dreptul unei fotografii în care o sărută cu drag pe actriță pe obraz.

„Promite-mi că ne vom trăi nenorocita poveste frumoasă. Mulțumesc dragostea mea pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face vreodată. Fiind lângă mine în fiecare dimineață și în fiecare seară”, îi mulțumea blondina în aceeași notă.

Ultimele speculații și imagini relevă că ea și producătorul american de film s-ar fi despărțit. Alexandra Dinu nu a mai comentat pe baza acestor vești, dar un mesaj recent postat de această pe o rețea de socializare pare că întărește ideea de separare. Ea a ridicat mari semne de întrebare, dând de înțeles că viața nu îi este chiar atât de fericită precum pare.

„Ne maturizăm în cunoaștere și înțelepciune, dar niciodată nu părăsim locul de joacă al inimilor noastre”, a notat juratul de la ”Românii au talent” într-o postare pe contul de Instagram.

S-a iubit cu Mircea Radu 

Alexandra Dinu și-a strâns multe proiecte admirabile în CV, cel mai recent fiind filmul ”Bullet Head”, în care a jucat alături de Andrien Brody, John Malkovich și Antonio Banderas. Puțini își amintesc faptul că, înainte de a fi actriță, ea a fost vedetă TV.

Nu emisiune ProMotor, de la Pro TV, a fost primul ei loc de muncă, ci ”Trupa DP2”, de la TVR2. Tot acolo l-a cunoscut pe Mircea Radu, care pe atunci era un june arătos, de 32 de ani, aproape de plecarea la Antena 1. Cei doi au fost într-o relație de dragoste pentru o scurtă perioadă de timp, până când blondina s-a îndrăgostit de celebrul fost fotbalist Adrian Mutu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI