Alexandra Dinu, dezvăluiri uimitoare despre Adrian Mutu. De ce a revenit actrița în România

Alexandra Dinu, dezvaluiri despre casatoria cu Adrian Mutu

Alexandra Dinu a făcut dezvăluiri uimitoare despre Adrian Mutu. Deja, actrița spune că totul pare că face parte din altă viață. Căsătoria cu Adrian Mutu a făcut-o să conștientizeze ce vrea de la viață, însă nu ăi pare rău, întrucît acea relație i l-a dat pe Mario, fiul ei.

Alexandra Dinu, dezvăluiri șoc din căsătoria cu Adrian Mutu. ”Este un capitol încheiat de foarte mult timp”

Alexandra Dinu nu regretă căsătoria cu Adrian Mutu finalizată cu un divorț, scrie viva.ro. Actrița susține că a realizat atunci ce vrea de la viață și este mulțumită de darul cel mai de preț în urma căsătoriei cu Briliantul, Mario, fiul lor.

La vremea respectivă, am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte „dintr-o  altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta”, a declarat Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu l-a adus și pe Mario în România

Alexandra Dinu a revenit în România împreună cu fiul ei, Mario. Aceasta spune că băiatul se simte foarte bine în România, unde trăiește o experiență nouă, el fiind obișnuit cu Italia și, mai nou, cu SUA, acolo unde s-au mutat cei doi.

În această perioadă, în care școala este online și poți să înveți de oriunde din lume, am decis că este cel mai bine pentru Mario să mă însoțească în România.

Mario se simte bine în România

Se simte foarte bine aici. Este o nouă experiență pentru el. Nu a mai locuit atât de mult timp în România, însă se acomodează repede. Este deschis și receptiv la tot ce înseamnă nou. Și-a făcut deja prieteni și are o viață socială palpitantă, din câte îmi dau seama”, a mai declarat Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu a explicat că viața ei se împarte acum între Italia, SUa și România. ”Viața mea se împarte între Italia și Statele Unite, iar acum și România. Am ajuns, însă, la București de la Roma.

Pandemia i-a schimbat planurile Alexandrei Dinu

Am revenit în Europa la începutul anului pentru o mini-serie ce trebuia să se filmeze în Italia, însă a venit pandemia, lucrurile s-au tergiversat și filmările s-au amânat. Am profitat, apoi, de această perioadă, nesperată, de timp liber pentru a petrece timp alături de mama și de bunica mea, care locuiesc la Catania, în Sicilia. Vara mi-am petrecut-o în Sicilia, unde ni s-a alăturat și Mario, așa că a fost o vară cu totul specială”, a mai spus Alexandra Dinu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI