Alexandra Dinu are iubit nou? Cu ce bărbat însurat a fost surprinsă jurata de la Românii au Talent

de: Alexandra Chivu
28 04. 2021

Alexandra Dinu și-a schimbat viața odată cu revenirea în România. După mai bine de un deceniu plecată peste hotare, actrița a revenit pe plaiurile mioritice datorită, în principal, proiectului ”Românii au talent”, în cadrul căruia este jurat. Tot cu această ocazie i-a spus ”adio” lui Jeffrey Greenstein, un producător de film cu care a fost într-o relație timp de câțiva ani. Acesta a publicat imagini cu o altă femeie la scurt timp de la separare, iar surse din anturajul vedetei Pro TV susțineau că blondina noastră se concentrează acum pe muncă. Pare-se că nu, căci recent a fost surprinsă în preajma unui bărbat.

Alexandra Dinu și Ziv Tetelman sunt într-o relație?

Alexandra Dinu a fost surprinsă de fotoreporterii SpyNews alături de Ziv Tetelman, cunoscut în spațiul public ca soț al Ralucăi Sandu. Despre cei doi nu s-a zvonit că s-ar fi despărțit definitiv, deși în trecutul s-au auzit specualții conform cărora relația ar fi traversat multe suișuri și coborâșuri. E drept că cei doi nu mai au poze împreună pe conturile personale de socializare, dar nu au confirmat nici că legătura lor s-a terminat.

Israelianul Ziv Tetelman și Alexandra Dinu au fost surprinși la un apartament scump din zona Herăstrău, București, acolo unde juratul de la Pro TV locuiește. După mai multe drumuri prin oraș, cei doi s-au întors în același timp pentru a lua masa la un restaurant. Ulterior, pleacă împreună spre un magazin din Capitală. Aceștia au alăturat aventurii din ziua respectivă și câteva gesturi tandre. Alexandra l-a luat în brațe pe Ziv.

Nu au petrecut mult timp la restaurant, au văzut că e aglomerat și s-au îndreptat spre mașina, pentru a pleca. Următoarea destinație a fost casa lui Ziv, poziționată la ieșirea din București. Cei doi s-au oprit întâi la un supermarket. Bărbatul a coborât, în timp ce Alexandra a așteptat în automobil. În final, au ajuns la vila acestuia din Corbeanca, unde au rămas împreună.

Raluca Sandu ar fi fost părăsită de Ziv în 2011

Ziv Tetelman, care i-a fost Ralucăi alături o perioadă lungă de timp, ar fi decis să o părăsească în vara anului 2011, scria atunci presa tabloidă. Acesta și-ar fi focut bagajele și s-ar fi întors la fosta soție.

„Din păcate, relația mea sentimentală cu Ziv s-a terminat. S-a născut dintr-o prieteni și s-a terminat în același spirit de prieteni”, povestea Raluca atunci pentru Click.

Ulterior, cei doi au mai fost surprinși împreună, astfel că relația lor nu a mai putut fi descrisă. În plus, aceștia nu au dat detalii despre starea lor.