Alexandra Dinu a dat Golden Buzz la Românii au talent. Momentul care a uluit toată țara

Alexandra Dinu a dat Golden Buzz la Romanii au Talent

Alexandra Dinu a fost impresionată peste măsură de o concurentă din ediția cu numărul 9 a emisiunii ”Românii au talent”, de la PRO TV, astfel că aceasta a dat mult-doritul Golden Buzz.

Alexandra Dinu a dat Golden Buzz la Românii au talent

Ruslana Krutas, în vârstă de 20 de ani, este din Kiev, Ucraina, și călătorește mult cu spectacolele sale. A ajuns în 25 de țări cu spectacolul ei. Acum, este pentru prima dată în România și mărturisește că îi place mult țara noastră. Speră mult ca românii să-i aprecize talentul și își dorește să obțină chiar Golden Buzz-ul. Însă visul Ruslanei s-a împlinit, deoarece prestația sa a uluit juriul de la Românii au Talent. Aceasta a venit cu un număr de contorsionism, care i-a lăsat pe jurați cu gura căscată, la propriu. La final, juriul s-a ridicat în picioare. Florin Călinescu a rămas apoi în picioare minute bune. Nu mai voia să se așeze pe scaun și nici nu a mai putut rosti ceva.

”Ne-ai lăsat muți de uimire”, a spus Andra.

”Nu am mai văzut ceva la fel de bun”, a spus și Alexandra Dinu, care a apăsat apoi pe butonul auriu de la masa juriului!

”Dacă te-a lovit în moalele capului și simți ca nu se mai poate, ți se duce mâna!”, a declarat Andi Moisescu după ce Alexandra Dinu a apăsat butonul Golden Buzz.

”Mi se pare incredibil ca scena asta de la Romanii au Talent îti dă o asemenea posibilitate, să vezi oameni ca ea. Astea sunt momentele pe care vrei să le trăiești la Romanii au talent”, și-a motivat Alexandra Dinu acțiunea.

”De cand am pasit pe scenă mi-am dorit acest Golden Buzz. Și l-am primit!”, a spus Ruslana când a ieșit de pe scenă.

Momente unice la Românii au Talent

Spre exemplu, Luana Cayres a avut pe scena de la Românii au Talent un moment inedit și sezuali. Aceasta a dansat mai întâi a dansat, după care a renunțat la perucă și a început realizarea unui moment acrobatic superb. Astfel, jurații au putut să o privească în toată splendoarea și au sorbit-o din priviri aproape pe nerăsuflate. La finalul momentului, Luana i-a anunțat pe jurați că este și mămică: ”Nu mai zice, ca ne faci de râs!”, a reacționat Andra imediat.

Juratul Florin Călinescu, care pe tot parcursul momentului a oftat adânc, a spus doar atât:

”Singurul lucru in comun cu tine este ca si eu mi-am lasat parul pe undeva si nu mai stiu pe unde. Mi-e greu sa vorbesc despre lucrurile suave, tu esti un balsam pentru suflet!”, a zis Florin Călinescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI