Alex Bodi, șantajat de Bianca Drăgușanu. Cum îl obliga să nu o părăsească, de fapt

Alex Bodi, santajat de Bianca Dragusanu

Scandalul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu atinge cote alarmante. Dacă până acum se certau și se amenințau prin presă, acum cei doi au trecut la blesteme și vorbe care nu se mai pot lua înapoi. Alex Bodi susține că a fost șantajat de celebrul designer. Cum îl obliga să nu o părăsească, de fapt. 

Alex Bodi, șantajat de Bianca Drăgușanu

Nicio zi fără Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. Omul de afaceri din Mediaș spune că a ajuns la capătul puterilor și că numele lui este, în continuare, asociat cu cel al fostei sale soții. Iubitul Dariei Radionova susține că Bianca l-a șantajat ca să nu o părăsească. Afaceristul a scos la iveală toate secretele.

Alex Bodi a declarat, pentru România TV, că Bianca Drăgușanu l-ar fi amenințat de câteva ori că își pune capăt zilelor, dacă afaceristul o abandonează. Mai mult de atât, afaceristul a explicat ce s-a întâmplat exact în momentul în care a bătut-o pe Bianca:

„Nu îmi explic că au trecut şapte luni de la incident… ca să nu vorbim de altul de acum doi ani! Ea acum vine cu acuzaţii şi vrea să arate monstrul din mine, mai ales că sunt în situaţia în care sunt. A mai avut o tentativă, în 2020, când a scos un ordin de restricţie, dar tot ea, pentru o sumă de bani, a ridicat ordinul cu acte făcute de avocatul ei! Ea a vrut să ne împăcăm și mi-a cerut bani că să-și ridice ordinul de restricție prin avocat în perioada respectivă”, a declarat Alex Bodi la România TV.

Alex Bodi a declarat motivul pentru care a bătut-o pe Bianca Drăgușanu

Povestea tumultoasă de dragoste dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a ținut ocupată prima pagină a tabloidelor de-a lungul lunilor. După trei ani de zile cei doi și-au spus adio, dar detalii nebănuite din timpul relației lor tot ies la iveală. După ce faimoasa blondină a declarat la Xtra Night Show că fostul ei soț a bătut-o până a leșinat, Alex Bodi a ținut să lămurească odată pentru totdeauna incidentul și să declare ce s-a întâmplat, de fapt, atunci:

„A zis că am bătut-o până a leşinat. A leșinat că a luat trei xanaxuri! O filma un prieten de al meu care a venit cu mine la ea. Mă şanataja că se omoara și că face nu știu ce chestii dacă o părăsesc. Se vaită că o filmam mereu, păi eu am învăţat de ce e în stare și voiam să mă protejez! Ei îi plac circul, scandalul. Așa s-a realizat. A apărut la tv printr-un circ”, a completat afaceristul pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI